Obnoviť stránku

AlzaTools

Aku náradie AlzaTools

Náradie AlzaTools – všetko pre vašu dielňu

Starostlivo vybrané náradie AlzaTools sa bude hodiť každému, kto hľadá vysoko kvalitné a úplne spoľahlivé nástroje, či už na každodennú alebo len príležitostnú prácu. Všetko náradie sa vyznačuje pevným spracovaním, silným výkonom aj používateľským komfortom a predĺženou zárukou na 3 až 5 rokov. Jednou z najväčších výhod aku náradia AlzaTools BatteryONE je ľahko vymeniteľný akumulátor, ktorý je kompatibilný aj s ostatnými nástrojmi tohto radu. Stavte na náradie AlzaTools a doprajte svojej dielni alebo záhrade luxusnú výbavu.

  • Náradie do každej situácieKompletné riešenie pre celú vašu dielňu aj záhradu.
  • Jedna batéria vládne všetkýmUniverzálne batérie možno použiť so všetkými typmi náradia.
  • Záruka na 3 až 5 rokovKvalitné náradie s predĺženou zárukou.
Elekrické náradie do dielne AlzaTools

Ručné nástroje AlzaTools nesklamú ani vášnivých majstrov

Precízne a výkonné vybavenie AlzaTools oceníte v každej poriadnej dielni. Očakávať môžete perfektný výkon a funkcie v úplne pevnom vyhotovení, ktoré vydržia aj profesionálne používanie. Navyše si zaručene obľúbite našu univerzálnu batériu BatteryONE, s ktorou môžete napájať akékoľvek náradie AlzaTools, či už ide o vysokorýchlostnú vŕtačku, brúsku, vŕtacie kladivá alebo iné nástroje. Vďaka predĺženej záruke sa vybavenie hodí na doma aj do firmy.

Náradie AlzaTools ide ruka v ruke s údržbou záhrady

Nadšení záhradkári si obľúbia výber AlzaTools záhradného náradia. Tešiť sa môžete na rotačné aj strunové kosačky na trávu, vysávače a fukáre lístia, krovinorezy a ďalšie užitočné nástroje. Úplnou samozrejmosťou je vysoký výkon, odolné vyhotovenie a bohaté funkcie, vďaka ktorým si nástroje AlzaTools poradia s každým záhradným porastom. Nechýba ani kompatibilita s našimi akumulátormi BatteryONE a dlhá záruka pre záhradných kutilov aj firmy.

Elektrické záhradné náradie AlzaTools
Univerzálna batéria AlzaTools BatteryONE

Jeden akumulátor AlzaTools pre niekoľko desiatok nástrojov

Dôležitou esenciou elektrického náradia AlzaTools je univerzálna batéria BatteryONE, ktorú môžete použiť s akýmkoľvek našim nástrojom. Podľa potreby ponúkame tri varianty s kapacitou: 2, 4 a 6 Ah, ktoré zaistia spoľahlivú dodávku energie. Veľmi rýchle nabíjanie akumulátorov zaručia naše špeciálne nabíjačky, ktoré dokážu podľa typu nabiť jednu alebo dve batérie zároveň, čo sa bude hodiť nielen tým najnáročnejším domácim majstrom.

Spresniť parametre
103 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01