Obnoviť stránku

HISENSE WFEH9014VA

Príslušenstvo k tovaru

HISENSE WFEH9014VA

Inteligentné úsporné pranie s práčkou s predným plnením  HISENSE WFEH9014VA

Inteligentná práčka HISENSE WFEH9014VA s predným plnením disponuje kapacitou bubna na 9 kg bielizne, takže je ideálna pre väčšie domácnosti, kde zaistí úsporné a šetrné pranie s vynikajúcimi výsledkami. Práčka disponuje rýchlosťou odstreďovania až 1 400 ot./min, pričom sa pýši tichým chodom bez vibrácií s maximálnou hlučnosťou len 71 dB. Na optimálny výkon je k dispozícii funkcia automatického dávkovania pracieho prostriedku a 18 pracích programov, vďaka ktorým dosiahnete vždy dokonalé výsledky.



Automatické dávkovanie

Inteligentný dávkovací mechanizmus vypočíta presné množstvo pracieho prostriedku potrebného na každú náplň až pre 20 pracích cyklov. Vďaka tejto inteligentnej funkcii dosiahnete najlepšie výsledky počas prania a navyše ušetríte nielen čas, ale aj peniaze. Kvôli maximálnej bezpečnosti prevádzky je práčka s predným plnením HISENSE WFEH9014VA vybavená senzorom na množstvo peny a ochranou proti pretečeniu.


Bubon SnowFlake

Jedinečný bubon so špeciálnym vločkovým vzorom je navrhnutý tak, aby z bielizne odstránil aj tie najodolnejšie škvrny a zároveň bol dostatočne šetrný k jemným tkaninám. Bubon je navyše vybavený odolným chrómovaným povrchom s dlhou životnosťou a programom na automatické čistenie. Invertorový motor zaistí otáčanie bubna optimálnou rýchlosťou podľa hmotnosti náplne, vďaka čomu sa efektívne redukujú vibrácie a pranie je oveľa spoľahlivejšie a tiež úspornejšie.


Prehľadný LED displej práčky s predným plnením HISENSE WFEH9014VA

Na jednoduchý výber z 18 pracích programov práčky s predným plnením HISENSE WFEH9014VAje k dispozícii otočný volič a veľký LED displej s tlačidlami, ktorý prehľadne zobrazí zvolené funkcie, teplotu a čas zostávajúci do ukončenia pracieho cyklu. Nechýba ani funkcia na odložený štart a detská poistka. O dokončení pracieho programu vás bude informovať zvukový signál. Kvôli jednoduchšej obsluhe je ovládací panel lokalizovaný do češtiny.


Pozastaviť a pridať

Stlačením tlačidla na pozastavenie prania v prvých desiatich minútach pracieho cyklu, získate možnosť pridať zabudnutú bielizeň aj v prípade, keď sa prací program už začal.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 18

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 61 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 84,5 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Automatické dávkovanie, Detská poistka
Kód:  HISPRP001
Produktové číslo:  WFEH9014VA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17