Obnoviť stránku

HISENSE RB438N4EC2

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HISENSE RB438N4EC2

Kombinovaná chladnička s mrazničkou HISENSE RB438N4EC2 s praktickou technológiou NoFrost

Kombinovaná chladnička s mrazničkou HISENSE RB438N4EC2 sa pýši moderným dizajnom a funkčnosťou. Očarí vás svojím praktickým antikorovým dizajnom a veľkým vnútorným objemom 352 litrov. Prítomnosť kvalitného kompresora a novodobých technológií zaručí úspornú prevádzku (E) a nízku hlučnosť (39 dB). Za rok prevádzky spotrebuje 258 kWh. S technológiou NoFrost bude o vaše potraviny skvele postarané a rovnako sa eliminuje tvorba námrazy, čo prispieva k nízkym nákladom na prevádzku. Používateľov určite poteší prítomnosť bezpečnostného detského zámku, LED osvetlenie a špeciálna nulová zóna, ktorá je určená na bezpečné skladovanie rýb a mäsa.


Kľúčové vlastnosti chladničky s mrazničkou HISENSE RB438N4EC2

  • Moderná kombinovaná chladnička s mrazničkou HI SENSEenergetickej triedy E
  • Praktická technológia NoFrost zabraňuje namŕzaniu mrazničky
  • Nulová zóna na uchovanie rýb a mäsa
  • Akustický signál mrazničky aj chladničky
  • Kvalitné LED osvetlenie
  • Fresh Crisper zóna na uchovanie ovocia a zeleniny
  • Automatické odmrazovanie chladničky HISENSE RB438N4EC2
  • XXL dverný balkón slúži na uskladnenie fliaš
  • Praktický krytý stojan pre mliečne výrobky
  • V chladničke sa nachádza stojan na fľaše
  • Nízka hlučnosť 39 dB
  • Detský zámok


Beznámrazová technológia Total No Frost

Veľkou výhodou chladničky HISENSE RB438N4EC2 je beznámrazová technológia, vďaka ktorej už nebudete musieť myslieť na odmrazovanie. Chladnička totiž disponuje jedným z najlepších chladiacich systémov, ktorý je inštalovaný priamo v mraziacom oddieli, vďaka čomu zabraňuje tvorbe ľadu a námrazy. No Frost chladnička HISENSE RB438N4EC2 má nízku spotrebu energie bez toho, aby to ovplyvnilo jej správny chod. Cirkulácia ionizovaného vzduchu zabráni vysychaniu jedla, ktoré si udrží všetky vitamíny a minerály prospešné ľudskému telu.

Chladnička kombinovaná HISENSE RB438N4EC2 s veľmi nízkou hlučnosťou

Chladnička kombinovaná HISENSE RB438N4EC2 je vybavená efektívnym systémom ventilátora a kompresora, ktorý zaistí stabilnejší výkon. Príjemným benefitom je tiež veľmi nízka hlučnosť, vďaka čomu chladničku využijete aj v kuchyniach spojených s obývacou časťou.

Fresh Crisper zóna na uchovanie ovocia a zeleniny

Vnútri chladničky HISENSE RB438N4EC2 nájdete praktickú Fresh Crisper zónu, ktorá uchová vaše potraviny dlhšie čerstvé. Do tohto priestoru môžete vkladať ovocie či zeleninu. Všetky potraviny uložené v tejto zóne si tak zachovajú svoju sviežosť, arómu a chuť.

Krytý stojan pre mliečne výrobky

Súčasťou chladničky HISENSE RB438N4EC2 je aj praktický krytý stojan určený na uchovanie mliečnych výrobkov. Všetky mliečne výrobky tak budete mať vždy na dosah.

 Prehľadné a intuitívne ovládanie chladničky kombinovanej HISENSE RB438N4EC2

V prednej časti chladničky kombinovanej HISENSE RB438N4EC2 sa nachádza prehľadný ovládací LED panel na jej intuitívne ovládanie. Veľmi jednoducho si tak nastavíte vami požadovanú teplotu ako pre chladiacu, tak aj pre mraziacu časť samostatne. Panel tiež umožní nastavenie mnohých užitočných funkcií, ktorými je chladnička HISENSE vybavená.

Funkcia Holiday šetrí energiu počas vašej dovolenky

Ak sa chystáte na dovolenku či dlhšiu cestu mimo domova, využite skvelú funkciu Holiday, ktorá výrazne šetrí energiu. Funkcia nastaví chladničku na prijateľných 15 °C.

Ušetríte veľa miesta vďaka praktickému stojanu na fľaše

Zaiste potešíme všetkých milovníkov vína, ktoré si môžu v chladničke HISENSE RB438N4EC2 uskladniť na praktických stojanoch. Do stojanov môžete uložiť nielen fľaše vína, ale aj vaše obľúbené alkoholické či nealkoholické nápoje. S týmto skvelým stojanom tak ušetríte veľa miesta v chladničke.

XXL dverný balkón na uskladnenie fliaš

Chladnička HISENSE RB438N4EC2 disponuje XXL dverovým balkónom, v ktorom môžete uskladniť objemnejšie fľaše a ďalšie predmety. Vďaka tomu sa vám uvoľní viac miesta vo zvyšku chladničky.


Kombinovaná chladnička s mrazničkou HISENSE RB438N4EC2 so špeciálnou zásuvkou s extra priestorom

Kombinovaná chladnička s mrazničkou HISENSE RB438N4EC2 vám ponúkne špeciálnu zásuvku, ktorá pojme dostatok objemnejších potravín. O všetkom budete mať úplný prehľad a vďaka priehľadnému spracovaniu uvidíte, čo v zásuvke práve máte.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 200,3 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 63,7 cm

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda E
Ročná spotreba energie 258 kWh/annum
Objem (chladený priestor) 252 l
Objem (priestor na mrazené potraviny) 100 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie No Frost, Automatické odmrazovanie, Nulová zóna, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Super mrazenie, Twin Cooling, Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Doprava
Nábeh dverí Nie
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 252 l
Mraziaci výkon za 24 h 12 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 81,5 kg

Rozmery balenia

Výška balenia 207,5 cm
Šírka balenia 65,4 cm
Hĺbka balenia 72,4 cm
Kód:  HIS10047
Produktové číslo:  RB438N4EC2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03