Obnoviť stránku

Hikmicro

Hikmicro

S termovíziami Hikmicro vám už nič neunikne

Značka Hikmicro patrí pod celosvetovo známu spoločnosť Hikvision. Táto inovatívna firma vkladá značnú časť svojich tržieb do vývoja a výskumu produktov. Vo výskume pracuje takmer polovica z viac ako 34 000 zamestnancov. A je to vidieť. Hikmicro sa špecializuje na termovízie, jadrá, moduly aj kamery pre širokú škálu odvetví. Ktorý z ich prístrojov na outdoorové aktivity bude pre vás ten pravý?

Monokuláre Hikmicro

Monokuláre Hikmicro pre dokonalý obraz

Monokuláre Hikmicro skvele poslúžia ako kompaktné zariadenie na pozorovanie okolia. Sú ideálnymi pomocníkmi napríklad pre poľovníkov a lovcov. Vďaka detekčnej vzdialenosti 200 – 4 472 m a 8-násobnému digitálnemu zväčšeniu vám nič neunikne, v akcii ani po nej. S Hikmicro si totiž jednoducho zaobstaráte fotografie aj videozáznamy. Vydať sa môžete von vďaka výdrži batérie aj na 8 hodín a rozmary počasia vás nezastavia – ochrana IP67 dovoľuje použitie v náročných podmienkach.

So zameriavačmi Hikmicro nemôžete trafiť vedľa

Na zameriavače Hikmicro sa môžete spoľahnúť v teréne za akýchkoľvek podmienok. Hmla, dym, tma ani dážď či sneh vďaka IPX7 a technologickým vymoženostiam nebudú prekážkou. Napríklad technológia VOx zaistí ostrý obraz aj po priblížení. Ďalej je k dispozícii adaptívna technológia AGC, ktorá pri zameriavačoch Hikmicro automaticky upraví dynamický rozsah obrazu pre ideálny kontrast farieb.

Zameriavače Hikmicro
Predsádky Hikmicro

Predsádky Hikmicro zdokonalia vašu zbraň

Termovízne predsádky Hikmicro vám umožnia v priebehu niekoľkých sekúnd použiť obyčajný puškohľad aj v noci. Rovnako s nimi ale budete môcť pozorovať z ruky ako s monokulárom. Použitia v kombinácii so zbraňou sa nemusíte báť – kovová konštrukcia je vysoko odolná proti nárazom. Rovnako ako ďalšie prístroje z dielne Hikmicro ponúkajú najcitlivejšie jadro na trhu, a tiež moderné technológie zaisťujúce dokonalý obraz a výbornú ochranu za každého počasia.

Všetko z 1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02