Obnoviť stránku

Herné myši Logitech

Logitech gaming mouse

Herné myši Logitech – svetový líder v presnosti

Svetoznáma švajčiarska firma Logitech založená v roku 1980 prináša na trh špičkové inovácie, ktoré konštantne menia svet počítačového príslušenstva. Jej čiastková spoločnosť Logitech G od roku 2013 posúva hranice herných myší, klávesníc aj slúchadiel. Práve herné myši Logitech sú vybavené oslňujúcim RGB osvetlením LIGHTSYNC a najpresnejšími senzormi HERO, ktoré si pochvaľujú hráči po celom svete vrátane svetových špičiek profesionálnej hernej scény.

Gaming mouse Logitech

Skvelá presnosť aj bez kábla alebo herná myš Logitech

Bezdrôtová herná myš Logitech dokázala hernému svetu, že kábel nie je podmienkou pre excelentný výkon, presnosť a odozvu. Vďačí za to špičkovému senzoru HERO a vlastnej technológii LIGHTSPEED, ktorá zaisťuje takmer instantný a bezstratový prenos informácií. Najpokročilejší senzor HERO 25K navyše ponúka sledovanie pohybu 1 : 1 a nižšiu spotrebu energie – bezdrôtová herná myš Logitech teda na jedno nabitie vydrží oveľa dlhšie.

Komfortné a výkonné drôtové herné myši Logitech

Klasické drôtové herné myši Logitech disponujú rovnako výkonnými senzormi HERO, ktoré poskytnú senzitivitu v hodnotách až 25 600 DPI. Oproti väčšine bezdrôtových modelov obsahujú vyberateľné závažie pre jednoduchú úpravu hmotnosti podľa preferencií. Herné myši Logitech zaujmú tiež atraktívnym, ergonomickým dizajnom kombinujúcim elegantný, odolný plast a gumu pre pevný, komfortný stisk. Tlačidlá myší sú vybavené pružinou, ktorá zaručí bezchybné a konzistentné klikanie.

Logitech gaming mouse
Backlit gaming mouse Logitech

Podsvietená herná myš Logitech – vyhrávajte štýlovo

Nejedna herná myš Logitech obsahuje štýlové, integrované RGB podsvietenie, svietiace počas používania – stačí si na PC stiahnuť aplikáciu Logitech G HUB. Na výber získate 16,8 miliónov programovateľných farieb vrátane niekoľkých odlišných nastavení. S technológiou LIGHTSYNC môžete navyše herné myši Logitech synchronizovať s klávesnicou či slúchadlami Logitech, a rozsvietiť tak celý herný set do rytmu hudby, videa či hry.

Spresniť parametre
65 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08