Obnoviť stránku

HAWAJ

Hawaj – kancelárske kreslo

Hawaj: Pohodlné a ergonomické kancelárske kreslá

Česká spoločnosť Hawaj funguje už od roku 2007, pričom jej cieľom je neustále zlepšovanie kvality sortimentu, ale aj služieb. Na trh uviedla nespočetné množstvo produktov pre dom, záhradu a voľný čas. Za najobľúbenejšie medzi zákazníkmi možno považovať napríklad trampolíny, barové, kancelárske a konferenčné stoličky alebo herné kreslá. Hawaj kladie dôraz na kvalitu a funkčnosť. Napríklad stoličky a kreslá sú navrhnuté tak, aby zaistili správne držanie tela a zamedzili akejkoľvek bolesti z dlhého sedenia. Vyberte si zo širokej škály farieb a dizajnov.

Kancelárske kreslo Hawaj

Kancelárske kreslá Hawaj na pohodlnú prácu

Kancelárske kreslá Hawaj nájdu svoje využitie nielen v kancelárii, ale aj pri práci z domu. Samozrejmosťou sú dizajnové spracovanie, kvalitné materiály aj vystuženie. Opierka hlavy, stabilná základňa a bezpečnostné dvojité kolieska poskytnú príjemné a ergonomické sedenie. Vyberať môžete medzi niekoľkými farebnými variantmi.

Herné kreslá Hawaj pre lepší pôžitok z hry

Herné kreslá Hawaj si zamilujú všetci fanúšikovia počítačových hier. Sú navrhnuté tak, aby eliminovali bolesť pri dlhšom sedení a zároveň podporovali správne držanie tela. Hojdací mechanizmus, vystužená chrbtová opierka a opierky na ruky prinesú ten najvyšší komfort aj pri niekoľkohodinovom hraní. Vďaka spracovaniu v tvare športovej sedačky pretekárskeho auta bude váš herný pôžitok dvojnásobný.

Herné kreslo Hawaj
Konferenčné kreslo Hawaj

Konferenčné kreslá Hawaj – štýlový doplnok interiéru

Konferenčné kreslá Hawaj ponúkajú hneď niekoľko využití. Skvele sa budú vynímať ako dizajnový a zároveň funkčný doplnok. Využijete ich v kancelárii, obývacej izbe či ako pracovné kreslo k počítaču. Či už si vyberiete model so zamatovým povrchom alebo s imitáciou kože, k dispozícii je niekoľko farebných variantov. Ľahko ich tak zladíte s vaším interiérom. Niektoré navyše disponujú pojazdovými kolieskami, vďaka ktorým ich ľahko premiestnite.

Spresniť parametre
35 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13