Obnoviť stránku

Happy Dog

Happy Dog – granule pre psov

Happy Dog – krmivo pre psov s jedinečnými receptúrami

Poctivá bavorská značka Happy Dog sa pýši špičkovou kvalitou svojich krmív a teší sa veľkej obľube u chovateľov v celej Európe. Značka tiež exportuje do 66 krajín sveta a je zastúpená na troch kontinentoch. Na jej produktoch si pochutnajú všetci psíci, od šteniat cez športové psy až po psích seniorov. Vlhké krmivo, suché krmivo či doplnková strava – Happy Dog granule sa predávajú v mnohých formách, tak, aby vyhovovali všetkým. Vo svojich receptúrach využívajú biologickú pestrosť zdrojov živočíšnych bielkovín. Výsledkom je obzvlášť vyvážené krmivo, bohaté na vysoko akostné proteíny a aminokyseliny. Granule Happy Dog na optimálnu podporu látkovej výmeny používajú nenahraditeľné prírodné produkty, ako sú výberové bylinky, stopové prvky, ľanové semeno, ovocné zložky a tiež novozélandské zelenoúste mušle. Overené profesionálmi pre vašu spokojnosť.

Spresniť parametre
95 položiek

Happy Dog

Milujeme svojich domácich miláčikov a s tým je spojená naša snaha o optimálne krmivo. Preto sme vyvinuli jedinečné receptúry pre zdravie a vitalitu vašich psov a mačiek.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06