Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hama pre notebook otočný

4,4 85 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 13,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 13,20 €/ks

Hama pre notebook otočný

Vysoko ergonomický otočný stojan, ktorý umožňuje natáčanie v plnom rozsahu 360°. Okrem toho podporuje aj nastavenie siedmich úrovní sklonu až do hodnoty 20°. Pri naklonení drží vďaka protišmykovým podložkám notebook pevne na mieste. Pre svoju nízku hmotnosť je vhodný aj na časté prenášanie. Okrem položenia na stole ho môžete využívať aj pri cestovaní, napríklad vo vlaku. V zloženom stave je iba 3 centimetre široký, takže ho ľahko uložíte aj do väčšiny notebookových tašiek.
Parametre a špecifikácia:
Vyhotovenie:
Farba: čierna
Určenie: notebooky uhlopriečky 15,4"
Rozmery: 26 × 28 × 2,5 cm (Š × H × V)
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Plast

Chladenie

Typ chladenia Pasívne

Rozmery a hmotnosť

Šírka 280 mm
Výška 25 mm
Hĺbka 260 mm
Kód:  HM441b2
Produktové číslo:  51062
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04