Obnoviť stránku

Hama Insomania VR pre PS4 a PS VR

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama Insomania VR pre PS4 a PS VR

Tieto herné slúchadlá predstavujú vynikajúcu voľbu pre všetkých, ktorí hľadajú ľahký headset s výborným pomerom cena/výkon. Hama sú skonštruované predovšetkým pre online hranie na konzole Playstation 4 a Playstation VR. Headset sprostredkuje vašim ušiam nielen úchvatný zvuk s hlbokými basmi, ale umocnia aj váš zážitok z hry. Skvele basujíce meniče vás kvalitou zvuku príjemne prekvapia aj pri počúvaní hudby alebo sledovaní filmov.

Kľúčové vlastnosti

  • Zvýšia váš herný komfort
  • Slúchadlá sú kompatibilné s PS4 a PS VR
  • Vynikajúca kvalita zvuku
  • In-line ovládanie hlasitosti a stlmenie mikrofónu
  • Stačí len pripojiť a hrať

Jednoduché užívanie

Všetko je podriadené jednoduchému užívaniu a dokonalej ergonómii. Slúchadlá pripojíte priamo do diaľkového ovládača DUALSHOCK 4 cez 3,5mm jack. Mikrofón vám umožní chatovanie s priateľmi a spoluhráčmi. Mikrofón je navyše ohybný, čím si ho prispôsobíte presne vašim potrebám. Pohodlie pri dlhom hraní vám zaistí nastaviteľná čelenka.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Platforma

Platforma PlayStation 4
Kód:  WA771g5
Produktové číslo:  115458
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18