Obnoviť stránku

PlayStation VR

PlayStation VR (virtuálna realita) vás kompletne vtiahne do herného sveta a urobí z hrania naozaj mimoriadny zážitok. Stačia vám na to špeciálne okuliare, kamera a samozrejme konzola PlayStation. V čom je virtuálna realita PS4 a PS5 unikátna a prečo si ju zaobstarať? Pozrieme sa na to najdôležitejšie.

Pokračovať
Spresniť parametre
57 položiek

PlayStation VR

Spoločnosť Sony aktuálne kraľuje trhu herných konzol, a preto je logické, že prichádza so svojím riešením pre virtuálnu realitu. Desiatky miliónov predaných konzol, ktoré sú v jadre úplne rovnaké, je úplne ideálna platforma pre vašu vstupenku do virtuálneho sveta. Vďaka tomu odpadá veľa hardvérových problémov s kompatibilitou. PS VR len zapojíte a užívate si zábavu naplno.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04