Obnoviť stránku

HAIER HWS49GAE

+ 5 rokov záruka + 20 rokov záruka na motor po registrácii
4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
449,90 €

HAIER HWS49GAE

Haier
Candy
Hoover
Vinotéka HAIER HWS49GAE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vinotéka
HAIER HWS49GAE

Kúpte si do svojej domácnosti jednozónovú vinotéku HAIER HWS49GAE, ktorá zaistí perfektné podmienky na uskladnenie vášho obľúbeného vína. Umožní vám uchovanie až 49 fliaš vína a ponúka vám vnútorný objem 118 l. Vinotéka je vybavená regulátorom teploty a vlhkosti, vďaka čomu zaistí úplne dokonalé podmienky. Vinotéka umožňuje nastavenie teploty v rozmedzí +5 až +20 °C s presnosťou +/-1 °C na vonkajšom dotykovom ovládacom paneli. LED kvalitné osvetlenie vám zaistí perfektnú viditeľnosť.

Vinotéka HAIER HWS49GAE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti vinotéky HAIER HWS49GAE

Anti-UV filter vo dverách

Antivibračný systém a ultra tichý chod

Filter s aktívnym uhlím – čistejší vzduch vo vinotéke

Systém regulácie vlhkosti

Elegantné drôtené police na bezpečné uskladnenie

Vonkajší ovládací panel s digitálnym displejom

LED osvetlenie a zámok dverí

Filter pre čistejší vzduch a drôtené police

Filter s aktívnym uhlím sa postará o čistejší vzduch vo vinotéke HAIER HWS49GAE. Elegantný vzhľad dodávajú drôtené police, ktoré slúžia na bezpečné uloženie vína.

Vinotéka HAIER HWS49GAE

Filter s aktívnym uhlím pre čistejší vzduch vo vinotéke HAIER HWS49GAE

Vinotéka HAIER HWS49GAE je vybavená filtrom s aktívnym uhlím, ktorý pôsobí ako bariéra pre vonkajšie pachy. To sa vám bude hodiť v prípade, že máte vinotéku umiestnenú v kuchyni, kde sa mieša viac pachov naraz. Aj napriek tomu, že sú fľaše zapečatené, môžu cez svoj korok „dýchať“. Je teda potrebné, aby vzduch, ktorý ich obklopuje, bol čistý. Vďaka tomu nebude ovplyvnená chuť a aróma skladovaného vína. Filter tak zaistí perfektné podmienky, ktoré sa najviac podobajú vínnej pivnici z prírodného kameňa.

Vinotéka HAIER HWS49GAE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Drôtené police na bezpečné uloženie vína

Vinotéka HAIER HWS49GAE je vybavená drôtenými policami, ktoré pôsobia veľmi elegantne a zároveň sú bezpečné na uskladnenie vašich obľúbených fliaš vína. Perfektné podmienky sú zaistené vďaka vysoko kvalitnému kompresoru a správnemu uhlu uloženia fliaš. Na police môžete umiestniť fľaše rôznych veľkostí, a to vo viacerých vrstvách.

Domáca vinotéka HAIER HWS49GAE zaistí ideálne podmienky pre vaše víno a chráni ho pred UV žiarením

Moderné technológie vinotéky HAIER HWS49GAE sa postarajú o vaše víno spolu s anti-UV filtrom. Domáca vinotéka HAIER HWS49GAE má taký tichý chod, že ju takmer nebudete počuť.

Vinotéka HAIER HWS49GAE

Moderné technológie zaistia ideálne podmienky

Vinotéka HAIER HWS49GAE je vybavená modernou technológiou, ktorá sa šetrne a účinne postará o vaše víno. Vďaka tomuto systému prirodzene prúdi vzduch vo vinotéke. Senzory teploty a vlhkosti spolupracujú s ventilátorom a kompresorom, takže zaručia perfektnú úroveň vlhkosti medzi 50 a 80 %. V spodnej nádobe je uložená voda, ktorá sa premení na vlhkosť, čím zaručí perfektné podmienky vnútri vinotéky.

Vinotéka HAIER HWS49GAE

Anti-UV filter na perfektné uchovanie vín

Dvierka vinotéky do bytu HAIER HWS49GAE sú vyrobené z kvalitného bezpečnostného skla. Sklo pôsobí veľmi elegantne a umožní vám predviesť vašu zbierku vín. Do dverí vinotéky bol zabudovaný anti-UV filter, ktorý ochráni vaše vína. Ultrafialové svetlo môže spôsobiť chemické reakcie. UV filtre zabraňujú prenikaniu lúčov dovnútra vinotéky HAIER HWS49GAE.

Vinotéka HAIER HWS49GAE

Veľmi tichý chod vinotéky HAIER HWS49GAE

Príjemným benefitom vinotéky HAIER HWS49GAE je jej veľmi tichý chod. Vinotéka disponuje kompresorom s antivibračným systémom. Domácu vinotéku tak môžete umiestniť aj do priestorov, kde trávite večery.

Ideálna vlhkosť a teplota je pre vaše víno dôležitá

Domáca vinotéka HAIER HWS49GAE bude udržiavať ideálnu vlhkosť a teplotu pre vaše víno. Pomocou prehľadného digitálneho displeja sa vinotéka ľahko ovláda a LED osvetlenie zaistí perfektnú viditeľnosť.

Vinotéka HAIER HWS49GAE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Chladnička na víno HAIER HWS49GAE s prehľadným digitálnym displejom

Chladnička na víno HAIER HWS49GAE vás poteší prehľadným digitálnym displejom, vďaka ktorému budete mať všetko pod úplnou kontrolou. Tajomstvo skladovania vín spočíva v udržaní stálej teploty. Vďaka tomu zaistíte perfektné podmienky pre vaše víno. Požadovanú teplotu si jednoducho a rýchlo nastavíte na digitálnom displeji. Nastaviť možno teplotu v rozmedzí 5 – 20 °C, a to bez nutnosti jej otvárania a teda bez obáv z narušenia konštantnej vnútornej teploty. V prípade nedovretých dvierok či zvýšenej teploty vás upozorní LED ukazovateľ a zvukový alarm.

Vinotéka HAIER HWS49GAE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vinotéka HAIER HWS49GAE s LED osvetlením

Aby ste mali úplný prehľad o stave vína, je vinotéka HAIER HWS49GAE vybavená LED priestorovým osvetlením, ktoré vám zaistí perfektnú viditeľnosť. LED osvetlenie navyše nijako nenarušuje vnútornú teplotu a udržuje optimálne podmienky pri skladovaní vína.

Správna starostlivosť o víno

Vínna chladnička HAIER HWS49GAE je ideálna na domáce skladovanie vína

Pre víno je ideálna vínna pivnica, kde dosahuje teplota 11 °C a vlhkosť sa drží na 65 % úrovni. Pochopiteľne nie každý má možnosť mať vínnu pivnicu, ale našťastie je tu vínna chladnička HAIER HWS49GAE, ktorá sa o víno postará v pohodlí vášho domova. Je potrebné vyhnúť sa miestam, kam dopadá veľa svetla alebo slnečných lúčov. Vybrať by ste mali miesto chladnejšie a so stabilnou teplotou. Miesto na uskladnenie vína by tiež nemalo byť príliš vlhké ani suché. Vínna chladnička HAIER HWS49GAE je tak najlepšou voľbou na domáce skladovanie vína.

Vinotéka HAIER HWS49GAE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Správne skladovanie

Správne skladovanie vína vo vitríne na víno HAIER HWS49GAE

Dôležité je aj správne skladovanie vína. Korok by mal byť stále ponorený, aby sa zabránilo jeho vysychaniu a maximálne sa zabránilo prístupu kyslíka. Odporúčame fľašu pri skladovaní vo vitríne na víno HAIER HWS49GAE ukladať naležato.

Vinotéka HAIER HWS49GAE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda F
Ročná spotreba energie 104 kWh/annum
Počet fliaš 49
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Počet zón 1 ×
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 4
Materiál políc Kov
Vnútorný objem 118 l

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 82 cm
Šírka 49,7 cm
Hĺbka 58,5 cm
Kód:  HAIVI020
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  34004214
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16