Obnoviť stránku

HAIER HRF 636IM7

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HAIER HRF 636IM7

Chladnička s naozaj obrovským objemom až 426 litrov, to je HRF 636IM7 od spoločnosti Haier. Navyše je tento Side-by-Side model zaradený do energetickej triedy A++ a počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje len 350 kWh elektrickej energie. Svoje využitie nájde vo väčších rodinách, kde dostatok jedla jednoducho nesmie chýbať. Prednosťou tejto americkej chladničky je prítomnosť vyspelých technológií ako je Total No Frost, Multi-Air Flow alebo BioFresh (nulové) zóny. Používateľov určite príjemne prekvapí aj riešenie vnútorného priestoru, na skladovanie všetkých potravín. Nechýbajú ani samostatné zásuvky na zeleninu s udržaním optimálnej úrovne vlhkosti, kvôli maximálnej čerstvosti po dlhú dobu.

Kľúčové vlastnosti chladničky Haier HRF 636IM7

  • Elegantná americká chladnička typu Side-by-Side od spoločnosti Haier
  • Veľký celkový objem 426 litrov
  • Energetická trieda A++ (spotreba energie 350 kWh/rok)
  • Aktívna cirkulácia vzduchu Multi Air Flow
  • Beznámrazová technológia Total No Frost
  • LED displej na dverách chladničky
  • Vnútorné osvetlenie LED
  • Dávkovač vody, ľadu i triešte
  • Kapacita mrazenia  10 kg za 24 hodín
  • Nízka hlučnosť iba 41 dB

Beznámrazová technológia Total No Frost

Americká chladnička Haier HRF 636IM7 disponuje beznámrazovou technológiou nesúcou označenie Total No Frost. S ňou už nebudete musieť chladničku nikdy odmrazovať. Skvelé, že? S rovnomernou cirkuláciou vzduchu Multi Air Flow potraviny v chladničke vydržia oveľa dlhšie čerstvé. Zvyšok priestoru je potom rovnomerne ochladzovaný niekoľkými prúdmi chladného vzduchu pomocou výkonného ventilátora. Prednosťou tohoto modelu je kvalitný kompresor, ktorý má nízku spotrebu energie, nižšiu hlučnosť a vysokú spoľahlivosť. V letných horúcich dňoch určite oceníte výrobník ľadu vo dverách a praktický dávkovač vody.

Vnútorný priestor chladničky HRF 636IM7

Priestor Side-by-Side chladničky Haier HRF 636IM7 je vybavený praktickým LED osvetlením. Na uskladnenie potravín v chladiacej časti sú k dispozícii 4 poličky z tvrdeného skla, ktoré je navyše možné výškovo nastaviť. Na ovocie a zeleninu sú pripravené 3 priehradky. Päť priehradiek vo dverách nájde využitie na uskladnenie napríklad fliaš vína, mlieka, vajíčok a podobne. Mraziaca časť tiež ponúka veľa priestoru a skvelé rozdelenie. Ani tu nechýba LED osvetlenie. Nájdete v nej poličky z tvrdeného skla v počte 5 kusov, dve priehradky a aj 3 priehradky vo dverách.

/div>

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie chladničky

Celkový úžitkový objem chladničky 540 l

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná
Kód:  HALED011
Životnosť: 6 mesiacov
Produktové číslo:  HRF 636IM7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17