Obnoviť stránku

HAIER BD 103RAA

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HAIER BD 103RAA

Ak máte v chladničke nedostatok priestoru na mrazené potraviny, potom je táto pultová mraznička Haier práve to, čo potrebujete. Prekvapí vás nielen svojím úžitkovým priestorom a jednoduchým ovládaním, ale hlavne svojou nízkou spotrebou. Radí sa do energetickej triedy A+, čím šetrí životné prostredie aj vaše peniaze. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si nájde miesto takmer v každej kuchyni alebo aj na chate, nehovoriac o nízkej hlučnosti, ktorá sa pohybuje okolo 45 dB.

O miesto nie je núdza

Po otvorení ponúkne táto šikovná mraznička dostatočný úžitkový objem až 103 litrov, takže nemusíte mať strach z nedostatku priestoru aj na potraviny väčších rozmerov. Určite oceníte aj univerzálny závesný kôš, do ktorého môžete uložiť napríklad mrazenú zeleninu. Nezaostáva ani po stránke výkonu, pretože dokáže zmraziť až 5 kg potravín za 24 hodín a pri výpadku prúdu zostanú potraviny zmrazené ešte 33 hodín.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná pultová mraznička
  • Nízke prevádzkové náklady vďaka energetickej triede A+
  • Nízka hlučnosť
  • Manuálne ovládanie termostatu
  • Manuálne odmrazovanie
  • Závesný kôš

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Truhlicová
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť 31 kg

Vlastnosti mrazničky

Klimatická trieda mrazničky SN, N, ST, T
Kód:  HAI150e
Životnosť: 6 mesiacov
Produktové číslo:  BD103RAA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08