Obnoviť stránku

Archív - Grafické karty NVIDIA GeForce RTX na hranie

NVIDIA RTX banner

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX – výkonné karty pre dokonalý herný zážitok

V priebehu rokov sa NVIDIA stala synonymom pre špičkový výkon a inovácie v oblasti grafických kariet. Rady GeForce RTX nielenže nastavili nové štandardy pre to, čo hráči môžu očakávať od svojich herných systémov, ale tiež definovali budúcnosť vizuálnych zážitkov. S každou novou generáciou prichádza revolučná technológia, väčšia pamäť a výkonnejšia architektúra, ktorá redefinuje hranice možného v digitálnom svete. Od prvého predstavenia technológie Ray-tracing po najnovšie inovácie v oblasti umelej inteligencie, NVIDIA GeForce RTX je vždy na čele a ponúka najlepší možný zážitok.

Herná grafická karta NVIDIA GeForce RTX 40xx

NVIDIA RTX 40 – nová éra realistického herného zážitku

Najnovší rad grafických kariet NVIDIA RTX 40 je navrhnutý pre pravých milovníkov hier, ktorí hľadajú neobmedzený výkon a dokonalosť v každej snímke. Vďaka schopnosti zvládnuť až 8K rozlíšenie tento rad ponúka nepredstaviteľne ostré a detailné vizuály. Inovatívna technológia DLSS 3.0 poskytuje vyššiu a stabilnú snímkovú frekvenciu s umelou inteligenciou, zatiaľ čo nová architektúra Ampere zaručuje bleskovú odozvu a vysokú efektivitu. S pamäťou GDDR6X ponúkajúcou až 24 GB vás RTX 40 ponorí do najhlbších herných svetov.

NVIDIA RTX 30 prináša prelom v Ray-tracingu a výkone

Séria grafických kariet NVIDIA RTX 30 predstavuje kombináciu vysokého výkonu a inovatívnych technológií, ktorá je ideálna pre vášnivých hráčov. Vďaka podpore Ray-tracingu v reálnom čase a technológii DLSS 2.0 je každý herný moment realistický a plynulý. S výkonnou pamäťou GDDR6 a novou architektúrou Ampere sa môžete spoľahnúť na excelentné herné výkony až do rozlíšenia 4K. RTX 30 sú synonymom pre nadčasovú kvalitu a skvelý herný zážitok.

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX 30xx
Grafické karty NVIDIA GeForce RTX 20xx

NVIDIA RTX 20: Prvý krok k budúcnosti herného priemyslu

Mnoho grafických kariet NVIDIA RTX 20 označilo začiatok novej éry v znamení unikátneho Ray-tracingu. Napriek tomu, že ide o predchádzajúcu generáciu, karty RTX 20 stále ponúkajú vysoký výkon s technológiou DLSS, čo zaisťuje plynulé a ostro definované hranie. Integrácia pamäte GDDR6 poskytuje rýchle a efektívne spracovanie dát, zatiaľ čo architektúra Turing je základom pre nové výkonné technológie, ktoré dnes považujeme za štandardné. RTX 20 je dôkazom, že NVIDIA je stále o krok napred v inováciách v hernom priemysle.

Spresniť parametre
732 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07