Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX na hranie

NVIDIA RTX banner

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX – výkonné karty pre dokonalý herný zážitok

V priebehu rokov sa NVIDIA stala synonymom pre špičkový výkon a inovácie v oblasti grafických kariet. Rady GeForce RTX nielenže nastavili nové štandardy pre to, čo hráči môžu očakávať od svojich herných systémov, ale tiež definovali budúcnosť vizuálnych zážitkov. S každou novou generáciou prichádza revolučná technológia, väčšia pamäť a výkonnejšia architektúra, ktorá redefinuje hranice možného v digitálnom svete. Od prvého predstavenia technológie Ray-tracing po najnovšie inovácie v oblasti umelej inteligencie, NVIDIA GeForce RTX je vždy na čele a ponúka najlepší možný zážitok.

Herná grafická karta NVIDIA GeForce RTX 40xx

NVIDIA RTX 40 – nová éra realistického herného zážitku

Najnovší rad grafických kariet NVIDIA RTX 40 je navrhnutý pre pravých milovníkov hier, ktorí hľadajú neobmedzený výkon a dokonalosť v každej snímke. Vďaka schopnosti zvládnuť až 8K rozlíšenie tento rad ponúka nepredstaviteľne ostré a detailné vizuály. Inovatívna technológia DLSS 3.0 poskytuje vyššiu a stabilnú snímkovú frekvenciu s umelou inteligenciou, zatiaľ čo nová architektúra Ampere zaručuje bleskovú odozvu a vysokú efektivitu. S pamäťou GDDR6X ponúkajúcou až 24 GB vás RTX 40 ponorí do najhlbších herných svetov.

NVIDIA RTX 30 prináša prelom v Ray-tracingu a výkone

Séria grafických kariet NVIDIA RTX 30 predstavuje kombináciu vysokého výkonu a inovatívnych technológií, ktorá je ideálna pre vášnivých hráčov. Vďaka podpore Ray-tracingu v reálnom čase a technológii DLSS 2.0 je každý herný moment realistický a plynulý. S výkonnou pamäťou GDDR6 a novou architektúrou Ampere sa môžete spoľahnúť na excelentné herné výkony až do rozlíšenia 4K. RTX 30 sú synonymom pre nadčasovú kvalitu a skvelý herný zážitok.

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX 30xx
Grafické karty NVIDIA GeForce RTX 20xx

NVIDIA RTX 20: Prvý krok k budúcnosti herného priemyslu

Mnoho grafických kariet NVIDIA RTX 20 označilo začiatok novej éry v znamení unikátneho Ray-tracingu. Napriek tomu, že ide o predchádzajúcu generáciu, karty RTX 20 stále ponúkajú vysoký výkon s technológiou DLSS, čo zaisťuje plynulé a ostro definované hranie. Integrácia pamäte GDDR6 poskytuje rýchle a efektívne spracovanie dát, zatiaľ čo architektúra Turing je základom pre nové výkonné technológie, ktoré dnes považujeme za štandardné. RTX 20 je dôkazom, že NVIDIA je stále o krok napred v inováciách v hernom priemysle.

Spresniť parametre
206 položiek

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX na hranie

V kategórii Grafické karty NVIDIA GeForce RTX na hranie máme práve teraz na Alza.sk celkom 206 produktov.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08