Obnoviť stránku

Grafické karty Intel Arc

Intel Arc banner

Intel Arc – nový hráč na trhu grafických kariet

Intel je svetovo preslávený technologický gigant, ktorý teraz rozširuje už aj tak bohaté portfólio o dedikované grafické karty Intel Arc. Ako už je u Intelu zvykom, nový hardvér dopĺňa aj špičková softvérová podpora. Intel Arc tak podporuje nielen DirectX 12 Ultimate, ale tiež Xe Super Sampling (XeSS) a futuristický video kodek AV1 využívajúci hardvérové kódovanie alebo technológiu Intel Deep Link umožňujúcu súhru viacerých grafických kariet. Nechýba ani výkonný softvér Intel Arc Control, s ktorým budete mať pod kontrolou grafické ovládače aj všetky dôležité nastavenia. Čítajte ďalej a zoznámte sa s grafickými kartami Intel Arc.

Grafické karty Intel Arc A770

Najvýkonnejšie karty Intel Arc A770/A770M pre náročných

Intel Arc A770/A770M sú najvýkonnejšími zástupcami grafických kariet Intel. Prinášajú 32 extrémne výkonných grafických jadier, až 16 GB GDDR6 pamäť a najmodernejšie technológie. Mezi špičkové technologické vychytávky kariet Intel Arc A770/A770M patrí vysoko efektívna mikroarchitektúra Intel Xe HPG, najnovší DirectX 12 Ultimate alebo unikátne XeSS – upscaling rozlíšenie s využitím umelej inteligence a strojového učenie prinášajúce niekoľko režimov a vyšší počet fps.

Stále špičkové a výkonné – grafické karty Intel Arc A750

Intel Arc A750 sú 28-jadrové desktopové grafické karty, ktoré patria podobne ako varianty A770/A770M na vrchol ponuky spoločnosti Intel. Okrem všetkých už spomínaných technologických zázrakov sa chvália tiež plne ovládateľným RGB podsvietením, prvotriednym aktívnym chladiacim systémom, možnosťou pripojenia monitorov s DisplayPort 2.0 alebo HDMI 2.0b/2.1, podporou ray-tracingu, XeSS alebo technológie Intel Deep Link.

Grafická karta Intel Arc A750
Grafická karta Intel Arc A380

Intel Arc A380/A370M pre tvorcov obsahu a online hráčov

Intel Arc A380/A370M sú kompaktné, avšak stále dostatočne výkonné grafické karty, určené pre menej náročných hráčov, streamerov či editorov. Editori a tvorcovia multimédií ocenia Intel Arc A380/A370M najmä vďaka podpore pokročilého Xe media enginu rozšíreného o umelú inteligenciu, streameri si zase určite zamilujú široké možnosti softvéru Intel Arc Control, ktoré zahŕňajú funkciu virtuálneho pozadia alebo Auto Frame. Samozrejmosťou je aj podpora Intel Deep Link a XeSS.

Moderné technológie grafických kariet Intel Arc

Grafické karty Intel Arc prinášajú plejádu technologických vymožeností. Za zmienku stojí podpora DirectX 12 Ultimate, technológia XeSS (Xe Super Sampling) – unikátny upscaling (škálovanie obrazu) využívajúci umelú inteligenciu na dosiahnutie špičkového zobrazenia a vyššieho počtu fps, funkcia Intel Deep Link umožňujúca plynulú spoluprácu grafickej karty Intel Arc s integrovanými kartami procesorov Intel Core alebo napríklad podpora otvoreného kodeku AV1, ktorý zaisťuje vysokú kvalitu videa pri lepšej kompresii.

Intel Arc technológia
Spresniť parametre
28 položiek

Grafické karty Intel Arc

V kategórii Grafické karty Intel Arc máme práve teraz na Alza.sk celkom 28 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01