Obnoviť stránku

MSI RX2600PRO-T2D256Z/D2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI RX2600PRO-T2D256Z/D2

Vynikajúca grafická karta zaradená do stredného výkonnostného segmentu je vhodná do domácich počítačov na hry i bežné využitie.Je vhodná do starších počítačových zostáv s AGP 8x rozhraním.Oproti svojej odľahčenej verzii (HD 2400 PRO) disponuje táto karta vyššími frekvenciami jadra aj pamäte.Tá navyše pracuje už na 128-bitovej zbernici.Tento model je osadený pasívnym chladičom s heatpipe technológií, ktorý svojim dizajnom dosahuje vyššieho účinku chladenia oproti bežne dodávaným chladičům.
Technológia heatpipe je založená na princípe uzatvorenej trubice, kde na jej "teplom" konci je kvapalina s nízkym bodom varu, ktorá sa zahrievaním začína vyparovať av plynom skupenstve stúpa na "chladný" koniec, kde kondenzuje a po stenách trubice sa vracia v kvapalnom skupenstve späť .Pri ohreve kvapaliny je odpadové teplo z čipu použité na zmenu skupenstva a ta potom v podobe horúcej pary putuje na opačný koniec, ktorý je potrebné chladiť na teplotu, pri ktorej pára skondenzuje.Oproti klasickej konvekciou ponúka teda technológia heatpipe vyššia účinnosť prenosu tepla, ale len za predpokladu dostatočného teplotného rozdielu obidvoch koncov trubice a jej správnej orientácie.
Parametre a špecifikácie:
Čip:
ATI Radeon HD 2600 PRO
Pamäť:
256 MB DDR2
128-bitová zbernica
Taktovacej frekvencie:
Jadro:600 MHz
Pamäť:800 MHz
RAMDAC:400 MHz
Rozhranie:
AGP 8x
Výstupy:
2x DVI-I
TV výstup (S-Video)
Podporované technológie:
Podpora HDTV
Podpora HDCP
Microsoft DirectX 10.0
OpenGL 2.0
Shader Model 4.0
Kód:  EF660
Produktové číslo:  602-V108-010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08