Obnoviť stránku

ASUS EN7300GT SILENT/HTD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS EN7300GT SILENT/HTD

Grafická karta založená na grafickém procesoru NVIDIA GeForce 7300GT a rozhraní PCI Express.Karta je vybavená 256 MB pamäťou typu DDR2 a ponúka digitálny výstup v podobe DVI-I a klasické VGA D-SUB rozhranie, pre pripojenie klasického CRT monitora.Navyše je tu možnosť zapojiť do karty dva monitory a pomocou technológie NVIDIA nView obraz naklonovat, či rozšíriť plochu na oba monitory.V prípade zobrazenia obrazu na televízii možno využiť TV výstupu s podporou technológie HDTV.Pre hráčov počítačových hier je pripravená plná podpora herných technológií Microsoft DirectX 9.0c a OpenGL 2.0.Nechýba ani podpora Shader model vo verzii 3.0, NVIDIA CineFX 4.0 a NVIDIA Intellisample 4.0.Vďaka pasívneho chladenia je karta veľmi tichá.
Technológia SLI umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s dvoma slotmi PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie pomocou mostíka.Poskytujú tak až dvojnásobný výkon v niektorých grafických aplikáciách.Výsledný obraz na monitore je horizontálne rozdelený a pomer jednotlivých strán sa mení v závislosti od pracovného vyťaženia jednotlivých kariet.
Parametre a špecifikácie:
Grafické jadro:
NVIDIA GeForce 7300GT
Pamäť:
256 MB DDR2
-128 bitová zbernica
Taktovacou frekvencia:
Jadro:400 MHz
Pamäť:800 MHz
RAMDAC:400 MHz
Rozhranie:
PCI Express x16
Výstupy:
1 x DVI-I
1 x VGA D-SUB
1 x TV-out (s podporou HDTV)
Maximálne rozlíšenie:
2048 x 1536 bodov
Špeciálne technológie:
Podpora SLi
NVIDIA CineFX 4.0 engine
NVIDIA Intellisample 4.0
NVIDIA nView multi-display
Podpora Microsoft DirectX 9.0c a OpenGL 2.0
True high-dynamic range lighting effect a PureVedio technológie
Kód:  EC240d
Produktové číslo:  90-C1CI20-HUAYZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06