Obnoviť stránku

GP Univerzálna nabíjačka batérií GP B631

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GP Univerzálna nabíjačka batérií GP B631

Nabíjajte batérie s úsporou peňazí a času

Tiež poznáte ten pocit, keď sa vám minú batérie a vy musíte ísť kúpiť nové? Každý tento pocit pozná, avšak my pre vás máme ľahké riešenie. Nabíjačka batérií GP B631 vám ušetrí nielen čas, ale aj vaše peniaze, ktoré investujete stále a stále dookola do nových batérií. Nabíjačka zvládne nabiť až 6 batérií naraz a poradí si hneď s niekoľkými druhmi batérií. Je určená pre tužkové (AA), mikrotužkové (AAA), malý monočlánok (C), veľký monočlánok (D) a deväťvoltové (9 V) batérie. Nabíjačka vám okrem iného ponúkne aj inteligentné funkcie, vďaka ktorým je nabíjanie úplne bezpečné, rýchle a bezstarostné. Na prvý pohľad vás zaujme svojím moderným vyhotovením, nízkou váhou a kompaktnými rozmermi. Vzhľad jemne dopĺňa plastový kryt, ktorý chráni nabíjačku pred nečistotami. Nabíjanie je komfortné vďaka micro USB káblu, ktorý je súčasťou balenia. Nabíjať tak môžete naozaj kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky batérií GP B631

  • Nabíjačka zvládne nabiť až 6 batérií naraz
  • Určená pre tužkové (AA), mikrotužkové (AAA), malý monočlánok (C), veľký monočlánok (D) a deväťvoltové (9 V) batérie
  • Prispôsobená na nabíjanie NiMH batérií
  • Nabíjačka GP B631 s ochranou proti prehriatiu
  • Praktická ochrana proti skratu
  • LED indikácia stavu batérií
  • Nabíjačka batérií GP dokáže nabíjať s maximálnym prúdom 550 mA
  • Kompaktné rozmery a veľmi nízka hmotnosť
  • Ideálna na cestovanie
  • Detekcia chybných batérií
  • Čas nabíjania: 9 V 200 mAh: 6 – 12 h, AA 2 700 mAh: 8:00, AAA 1 000 mAh: 4 h, C 3 500 mAh: 8 h, D 4 500 mAh: 10 h

Nabíjačka GP B631 zvládne nabiť až 6 batérií naraz

Nabíjačka GP B631 vám poskytne priestor pre nabíjanie až 6 batérií naraz. Nabiť zvládne však až 5 druhov batérií - AAA, AA, C, D a 9 V. Skvele sa tak hodí na nabíjanie batérií do detektorov dymu, svietidiel, plynových ohrievačov, rádia a mnohých ďalších. Veľkou výhodou je fakt, že nabíjačka GP B631 slúži na nabíjanie NiMH batérií, čo z nej robí absolútnu špičku.

Bezpečnosť na prvom mieste

Každá nabíjačka by mala vedieť zabezpečiť ochranu ako sama sebe, tak aj nabíjaným batériám. Preto je tento model nabíjačky batérií GP opatrený hneď niekoľkými bezpečnostnými prvkami. Nabíjačka batérií GP B631 oplýva dokonca aj ochranou proti skratu. Medzi jej funkcie patrí aj detekcia chybných batérií, takže sa nemusíte báť, že by ste sa snažili nabiť zničenú batériu. Samozrejmosťou je aj ochrana proti prehriatiu. Nabíjačka sa spustí a včas nabíjanie sama automaticky ukončí. Vďaka LED indikácii budete mať vždy úplný prehľad o stave nabíjania batérií.

Vezmite si nabíjačku GP B631 kdekoľvek so sebou

Nabíjačku GP B631 si môžete vziať kdekoľvek so sebou, pretože má kompaktné rozmery, nízku váhu a zároveň ju môžete nabíjať pomocou micro USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Nabíjačku možno nabíjať pohodlne aj z vášho notebooku. Ak sa teda chystáte na dovolenku či pracovnú cestu, nezabudnite si so sebou zabaliť nabíjačku GP B631.

Plastový kryt nabíjačky batérií GP B631 chráni vložené batérie

Vzhľad nabíjačky GP B631 dopĺňa praktický plastový kryt, ktorý je nielen elegantným prvkom, ale tiež zaisťuje maximálnu bezpečnosť počas nabíjania. Kryt tiež chráni batérie pred nečistotami. Veľmi pohodlne tak môžete nabíjačku GP B631 vložiť do kufra či tašky bez toho, aby ste sa museli báť, že sa vám nabíjačka zašpiní.

Elegantná, ľahká a praktická nabíjačka batérií GP B631

Na prvý pohľad by ste netipovali, že ide o nabíjačku batérií. A to je presne ono! Nabíjačka GP B631 pôsobí veľmi elegantne a nadčasovo. Navyše je veľmi ľahká, takže si ju môžete vziať naozaj kdekoľvek. Vďaka kompaktným rozmerom, iba 9 × 15,5 × 5,25 cm, sa radí medzi jedny z najmenších na trhu, čo ale samozrejme nijak neuberá na jej funkčnosti.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,5 cm
Výška 5,25 cm
Hĺbka 9 cm

Určenie

Na batérie Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA), Malý monočlánok (C), Veľký monočlánok (D), Deväťvoltové (9 V)
Pre typ batérie NiMH

Vlastnosti

Maximálny nabíjací prúd na šachtu 550 mA
Doba nabíjania 12 h
Ochrana Ochrana proti skratu, Detekcia chybných batérií
Funkcie Indikácia nabíjania

Balenie

Obsah balenia Bez akumulátorov
Kód:  HM011o5a7
Produktové číslo:  1604863100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06