Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GP Ultra Plus LR6 (AA) 4 ks v blistri

4,7 69 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GP Ultra Plus LR6 (AA) 4 ks v blistri

Alkalické batérie GP Ultra Plus LR6 sú známe svojím vysokým výkonom a mimoriadnou životnosťou až 10 rokov. Svoje upotrebenie nájdu vo všetkých prístrojoch so stredným a vyšším odberom elektrického prúdu, ako sú napríklad externé blesky, hračky, svetlá, modely na diaľkové ovládanie, meteostanice a podobne.


Ultra Plus LR6

Viac „šťavy“ pre vaše zariadenie

Najlepšie využitie majú batérie GP Ultra Plus LR6 v prístrojoch so stredným a vyšším odberom prúdu. Sú teda vhodné pre externé blesky, hračky, meteostanice alebo svetlá a bezdrôtové mikrofóny. Oproti bežným alkalickým batériám zásobia vaše zariadenie až o 60 % väčším množstvom energie.


Funkčnosť garantujú batérie GP Ultra Plus LR6 rádovo až v stovkách hodín

Ide vám o čo najlepší pomer ceny, výkonu a životnosti? Alkalické batérie GP Ultra Plus LR6 vaše očakávania jednoznačne splnia. Za priaznivú cenu dostanete batérie, ktoré zvládnu stovky až tisíce hodín napájania. Záleží na použitom zariadení.

GP Ultra Plus LR6


Ultra Plus LR6

Kapacitu si zachovajú, aj keď ich nepoužívate

Aj pri skladovaní po dobu 10 rokov si batéria GP Ultra Plus LR6 zachová väčšinu svojej kapacity.

Ultra Plus LR6

GP Ultra Plus LR6 nevytekajú

S účinnou ochranou proti vytečeniu nehrozí poškodenie cennej elektroniky.

Ultra Plus LR6

Lepšie ako konkurencia

Ako potvrdzujú tisícky spokojných používateľov, batérie GP Ultra Plus LR6 sú z hľadiska kvality a životnosti ďaleko pred konkurenčnými modelmi.


Ultra Plus LR6

Spoločnosť GP Batteries patrí medzi 5 najvýznamnejších výrobcov batérií na svete. Počas 50 rokov pôsobenia získala firma množstvo ocenení a státisíce spokojných používateľov.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Napätie 1,5 V
Typ článku Alkalický

Typ

Typ batérie Jednorazová
Veľkosť batérie Tužková AA (LR6)

Obsah balenia

Počet batérií v balení 4 ks
Kód:  HM020d9d
Produktové číslo:  1017214000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04