Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GP U421 USB + 4× AA GP ReCyko+ Pro

4,8 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GP U421 USB + 4× AA GP ReCyko+ Pro


Nové, lepšie, silnejšie

V roku 2016 uviedla spoločnosť GP Batteries na trh novú generáciu nabíjačiek batérií. Tento typ USB nabíjačiek prináša veľa výhod. Od menších rozmerov, hmotnosti a výrobných nákladov až po väčšiu kompatibilitu s rôznymi formami napájania.

Tieto nabíjačky značky GP sú tiež vybavené najmodernejšou elektronikou riadiacou nabíjací proces a množstvom užitočných funkcií. Zabudnite na staré postupy a zásady nabíjania, teraz už to bude pre každého hračka!


USB nabíjačka batérií GP U421

Najnovšia špičková nabíjačka z dielne GP Batteries ponúka mnoho užitočných vlastností. Vzhľadom na vývoj spotrebnej elektroniky a celosvetové rozšírenie USB platformy budete môcť nabíjať takmer kdekoľvek a kedykoľvek.

Nabíjačku batérií GP U421 môžete napájať z elektrickej siete, z cigaretovej zásuvky vášho auta, z USB konektora notebooku, powerbanky alebo na cestách vo vlaku či lietadle. K pohodliu pri cestovaní určite prispeje aj malá veľkosť a nízka hmotnosť nabíjačky.


Prepojovací micro USB kábel je samozrejme
súčasťou každého balenia. Pre optimálny chod tejto nabíjačky je potrebný zdroj s 2 A/5 V DC.

Nabíjačka má niekoľko režimov fungovania vrátane inteligentnej diagnostiky, prehľadnej a jednoduchej LED indikácie, ktorá automaticky ukončí nabíjanie, ako náhle je to potrebné. Vďaka otvoru uprostred nabíjačky batérie vždy ľahko vložíte i vyberiete a nabíjanie batérií sa pre vás stane príjemnou zábavou.

Kľúčové vlastnosti produktu

Auto on/off

Nabíjačka GP U421 je vybavená plne automatizovanou elektronikou. Sama si riadi proces nabíjania. Po jeho dokončení prechádza najprv do fázy udržiavacieho nabíjania minimálnym prúdom a po určitej dobe ho ukončí úplne.

Turbo charge

Ohromujúca rýchlosť nabíjačky GP je spojená s inteligentnou diagnostikou a riadením procesu nabíjania. Vďaka tomu zabezpečí čo najrýchlejšie a najšetrnejšie nabitie batérie.

Smart diagnostics

Nabíjačka dokáže vyhodnotiť, či je vložená batéria nenabíjacia či poškodená, alebo či je už nabitá. Nedochádza tak k žiadnemu prebíjaniu batérií a samotný proces nabíjania je čo možno najšetrnejší.

Charge everywhere

Vstupné USB rozhranie nabíjačky GP umožňuje jej použitie takmer kdekoľvek. Nabíjať môžete klasicky zo siete, z autoadaptéru, USB portu Vášho notebooku, z powerbanky, v lietadle, vlaku alebo na letisku.

Ready to use

Tieto nabíjacie NiMH batérie GP sú pripravené ihneď na použitie. Je to dané jednak ich prednabitím vo výrobe a tiež zvýšenou schopnosťou udržať si svoju energiu počas uskladňovania v predajnom reťazci.

Výdrž kapacity 1 rok

Vďaka minimálnemu efektu samo vybíjania označovanému ako LSD (LowSelfDischarge) si batérie udržia aj po roku uskladnenia pri izbovej teplote až 70 % energie. Pri opätovnom nabití batérie získate znovu jej plnú kapacitu.

300 nabíjacích cyklov

Každá nabíjacia batéria je z výroby limitovaná približným počtom nabíjacích cyklov. Po dosiahnutí tohto počtu cyklov výrazne poklesne kapacita batérie, čiže schopnosť batérie uchovávať si čo najviac energie.

Šetrenie nákladov

Používaním nabíjacích batérií a ich správnym zaobchádzaním môžete ušetriť nemalé finančné náklady. Pri nákupe tejto batérie ušetríte pri jej bežnom používaní až 500 € v porovnaní s nákupom nenabíjacích batérií s ekvivalentnou dobou používania tejto batérie.


Technická špecifikácia

Druh nabíjačky: inteligentný
Vyhotovenie nabíjačky: USB
Veľkosti nabíjaných článkov: AAA, AA
Špeciálne funkcie: bezpečnostný časovač
Napájanie: USB 5 V
Typ nabíjaných batérií: NiMH
Počet článkov vnútri balení: 4
Veľkosť článkov vnútri balenia: AA
Typ článkov vnútri balenia: ReCyko+ AA 2 000 mAh
Počet nabíjacích kanálov: 4
Počet nabíjaných batérií súčasne: 1 až 4
Napájací kábel do auta: áno

Nabíjací prúd pre jednotlivé kanály AA: 3 600 mA/1 800 mA/900 mA
nabíjací prúd pre jednotlivé kanály AAA: 1 500 mA/770 mA/380 mA
Udržiavacie dobíjanie: áno
Ochrana proti prepólovaniu: áno
Detekcia alkalických batérií: áno
Detekcia poškodených batérií: áno
Doba nabíjania priložených článkov (h:min): 0:40/1:20/2:40
Doba nabíjania AA 1 300 mAh: 0:30/1:00/2:00
Doba nabíjania AA 2 700 mAh: 1:00/2:00/3:30
Doba nabíjania AAA 1 000 mAh: 1:00/2:00/3:30
Doba nabíjania AAA 650 mAh: 0:30/1:00/2:00
Predajný obal: 1 ks, plastová škatuľka


Parametre a špecifikácia

Určenie

Na batérie Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA)
Pre typ batérie NiMH

Vlastnosti

Maximálny nabíjací prúd na šachtu 3 600 mA
Doba nabíjania 0,5 h
Ochrana Ochrana pred preťažením, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity
Funkcie Indikácia nabíjania, Rýchle nabíjanie

Balenie

Obsah balenia S priloženými akumulátormi
Kapacita pribalených akumulátorov 2 000 mAh
Počet pribalených akumulátorov 4 ks
Kód:  HM011r6
Produktové číslo:  1604642102
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11