Obnoviť stránku

GP Speed M451 + 4× AA ReCyko Pro

4,1 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

GP Speed M451 + 4× AA ReCyko Pro

Nabíjačka GP Speed M451 + 4× nabíjacie batérie AA ReCyko Pro

Batérie neodmysliteľne patria do každej domácnosti ako pre nás už samozrejmý zdroj energie. Čo ale s tým, ak nechcete neustále dokupovať a vyhadzovať jednorazové batérie ako na bežiacom páse? Voľba je pomerne jednoduchá - zvoľte nabíjačku GP Speed M451 ak nej 4 ks nabíjacích batérií AA ReCyko Pro, ktoré sú súčasťou tohto setu. Nielenže budete mať neustále po ruke spoľahlivý zdroj energie, ale aj tak budete šetriť životné prostredie. Nabíjačka GP Speed M451 pochádza z novej generácie elegantných a rýchlejších nabíjačiek, vybavená inteligentnými bezpečnostnými aj technickými funkciami. Dokáže nabíjať až štyri AA alebo AAA články rôzne kapacity naraz, alebo tiež ľubovoľný nižší počet podľa vašej potreby. Nabíjačka Speed M451 je konštruovaná na nabíjanie článkov s označením NiMH. Zároveň môže vďaka perforovanému krytu poslúžiť ako ochranné puzdro na batérie, či už na cestách alebo len doma na bezpečnéskladovanie batérií. Na napájanie využijete u nabíjačky USB kábel 5 V/1 A a priložené batérie AA ReCyko Pro nabijete do plna približne za 4 hodiny.


Kľúčové vlastnosti nabíjačky GP Speed M451 + 4× nabíjacie batérie AA ReCyko Pro

  • Elegantná, inteligentná nabíjačka GP novej generácie
  • Vhodná na každodenné použitie ako doma, tak aj na cestách
  • S GP Speed M451 môžete nabíjať 1 až 4 články naraz aj zvlášť vďaka individuálnym nabíjacím kanálom
  • Kompatibilná s batériami veľkosti AA alebo AAA s označením typu NiMH
  • Nabíjačka je vybavená ochranou proti prebíjaniu a tiež detekciou alkalických alebo poškodených batérií
  • O aktuálnom stave vás informuje viacfarebná LED indikácia
  • Vďaka kompaktným rozmerom nabíjačky GP Speed M451 si ju budete môcť vziať aj na cesty
  • So svojím perforovaným krytom dobre poslúži aj ako ochranné puzdro na batérie
  • Interval nabitia do plnej kapacity článku trvá okolo 4 hodín, s ohľadom na typ nabíjanej batérie
  • Súčasťou tohto balenia sú 4 ks AA ReCyko Pro
  • Vysoká kapacita priložených nabíjacích batérií 2 000 mAh
  • Dodávajú sa už prednabité s možnosťou okamžitého použitia
  • Batérie vyrobené z recyklovaných materiálov a ďalej recyklovateľné
  • Navyše je tiež papierový obal sete nabíjačky a batérií plne ekologický
  • Balenie zahŕňa: nabíjačku GP Speed M451, 4× nabíjaciu batériu GP ReCyko Pro AA a micro USB 5 V/1 A kábel pre napájanie
  • Záručná doba je 2 roky


S nabíjačkami GP Speed a batériami ReCyko šetríte prírodu aj svoju peňaženku

Nový rad GP Speed nabíjačiek a batérií pod názvom ReCyko Pro v sebe spája zdanlivo nezlučiteľné vlastnosti - mať kedykoľvek na dosah neustále nabité batérie, zároveň šetriť peniaze a napriek tomu znížiť uhlíkovú stopu, ktorá po použití bežných batérií zostáva. Nabíjačka GP Speed M451 a k nej priložené batérie GP ReCyko Pro AA 4 ks všetky tieto požiadavky spĺňajú. Sú vhodné ako na všedné domáce použitie, tak aj do prevádzky profesionálnych zariadení. Rad ReCyko Pro sa pýši ešte väčšou výkonnosťou a zároveň ekologickou šetrnosťou, ale predovšetkým hlavne vysokou životnosťou batérií. V kombinácii s inteligentnými GP nabíjačkami tak dosiahnete úplne iný rozmer spotreby energie a jej dobíjania, ako ste doteraz boli zvyknutí.


GP Speed M451 + AA ReCyko Pro

Individuálne nabíjacie kanály

Ak sa vám zdá nemožné nabíjať v jedinom zariadení rôzne druhy batérií, napr. s rozdielnou kapacitou či veľkosťou, potom vás GP Speed M451 určite príjemne prekvapí. Vo výbave má totiž individuálne nabíjacie kanály a tak nezáleží ani na type nabíjaných batérií, ani na ich počte, ktorý môže byť kľudne nepárny. Nabíjačka Speed M451 sa postará o každú batériu jednotlivo, presne tak, ako bude potrebovať.

GP Speed M451 + AA ReCyko Pro

Rýchle nabíjanie batérií

Základom inteligentnej nabíjačky GP Speed M451 je dozaista rýchle a zároveň bezpečné nabitie. Za menej ako 4 hodiny dosiahnete vďaka tomuto nabíjaciemu zariadeniu maximálnu kapacitu článkov, a to aj v prípade ich úplného vybitia. Presná doba sa odvíja od kapacity aktuálne nabíjaných batérií.

GP Speed M451 + AA ReCyko Pro

Automatické ukončenie nabíjacieho procesu

Ak dáte svoje batérie nabíjať, môžete na ne v tú chvíľu prestať myslieť. Inteligentná nabíjačka GP Speed M451 s automatizovanou elektronikou vám dá vedieť LED indikátormi o všetkom dianí pri nabíjacom procese a navyše si ho samostatne plne koriguje. Nabíjačka GP Speed M451 automaticky prejde do len udržiavacej fázy, keď rozpozná, že sú články plne nabité. Vám tak odpadnú všetky starosti o zbytočné prebíjanie batérií a tie si udržia svoju maximálnu kapacitu dlhé roky.

GP Speed M451 + AA ReCyko Pro

Inteligentné nabíjanie s GP Speed M451

V nabíjačke GP Speed M451 môžete dobíjať batérie s chemickým zložením s označením NiMH (nikel-metal-hydridové články). Iné batérie, napr. nenabíjacie alkalické, poškodené alebo tiež čiastočne nabité dokáže nabíjačka rozpoznať. Samostatne potom určí rýchlosť a spôsob nabíjania podľa detegovaných hodnôt. Ak omylom vložíte do nabíjačky nevhodnú batériu, GP Speed M451 nabíjanie ani nespustí a teda eliminuje všetky riziká. A ešte ďalšiu inteligentnú funkciu má toto zariadenie, a to teplotnú ochranu. To znamená, že pri rozpoznaní nadmerného zahrievania GP Speed M451 utlmí alebo úplne preruší nabíjanie a vaše batérie tak zostanú v bezpečí.

GP Speed M451 + AA ReCyko Pro

Malá, ľahká - prenosná

So svojimi kompaktnými rozmermi 6,8 × 7,8 cm a hrúbkou 2,6 cm sa vám nabíjačka GP Speed M451 pohodlne zmestí do vrecka, kde môžete svoje batérie dobíjať pomocou napr. powerbanky vďaka USB káblu, ktorým je nabíjačka vybavená. Ďalej môžete na nabíjanie využiť napr. autoadaptér či USB port vo svojom notebooku alebo klasické nabíjanie priamo zo siete, či už ste kdekoľvek. A ak zrovna nebudete potrebovať nabíjať, ale budete si batérie brať so sebou, môžete GP Speed M451 využiť ako bezpečné puzdro, pretože je vybavená perforovaným ochranným krytom.

GP Speed M451 + AA ReCyko Pro

Nabíjačka GP a batérie ReCyko Pro šetria našu planétu

V dnešnom svete je pojem ekológia veľmi dôležitý a tomu sa podriaďujú tiež nabíjačky GP a nabíjacie batérie ReCyko. Priložené batérie ReCyko Pro AA 4 ks sú minimálne z 10 % vyrobené z recyklovaných zdrojov, čo je zatiaľ najväčší podiel na trhu. Navyše je z viac ako 94 % batérie materiál znovu recyklovateľný.A čo sa týka krabičky, v ktorej sa set batérií a inteligentnej nabíjačky GP Speed M451 dodáva, tá je oproti iným výrobcom celá len z papiera, pretože každý detail sa počíta.


Set nabíjačky GP Speed M451 + 4× GP ReCyko Pro AA

Pri zaobstaraní GP Speed M451 v tomto sete dostanete v balení tiež 4 ks nabíjacích batérií GP ReCyko Pro AA. Kapacita priložených batérií činí unikátnych 2 000 mAh a ich životnosť je veľmi dlhá. Dodávajú sa už prednabité, takže ich budete môcť okamžite používať bez zdržiavania sa prvým nabíjaním. Články sú prevádzky schopné pri teplotách -20 °C až +50 °C, tiež boli vyrobené z recyklovaných materiálov a navyše sú ďalej recyklovateľné.


Pohodlné nabíjanie bez starostí s inteligentnou USB nabíjačkou GP Speed M451

S touto novou ekologickou generáciou nabíjačiek GP Speed a nabíjacích batérií GP ReCyko Pro využijete pri každodennej spotrebe energie tú najmodernejšiu bežne dostupnú výrobnú technológiu na trhu. Kompaktná veľkosť nabíjačky, bezstarostné nabíjanie vďaka systému automatickej detekcie alebo napájanie prostredníctvom všade rozšíreného a dostupného USB portu, to všetko robí z GP Speed M451 ideálneho kandidáta na pomocníka do domácnosti pre vaše spotrebiče a zariadeniaNabíjanie batérií série ReCyko Pre tak bude s nabíjačkou GP Speed úplná hračka kdekoľvek a kedykoľvek.

Minimálna uhlíková stopa u produktov GP

Ak vám záleží na životnom prostredí, ale zároveň si neprajete upustiť od kvality, volíte pri výbere nabíjačky GP Speed M451 a batérií z radu GP ReCyko Pro absolútne správne. Nabíjačka nielenže šetrí životnosť batérií a tým minimalizuje ekologickú záťaž, nabíjacie batérie GP ReCyko sú navyše vyrobené tak, aby boli šetrné k životnému prostrediu, pretože sú na ich výrobu využívané už recyklované materiály. A navyše je následne tiež plne recyklovateľná väčšina materiálov, z ktorých sú GP ReCyko Pro AA vyrobené. Dochádza tak k úplnému zužitkovaniu celého balenia týchto nabíjacích batérií a nabíjačky, pretože tiež obal je len a len papierovýAk vám budúcnosť našej planéty leží na srdci, nechcete tvoriť zbytočný odpad, ale využívať recyklované a recyklovateľné zdroje, set nabíjačky GP Speed M451 a k nej 4 ks GP ReCyko Pro AA je ideálnou voľbou práve pre vás.



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Chorvátsko, Slovinsko

Určenie

Na batérie Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA)
Pre typ batérie NiMH

Vlastnosti

Počet slotov na nabíjanie 4
Maximálny nabíjací prúd na šachtu 1 100 mA
Doba nabíjania 4 h
Ochrana Prepäťová ochrana, Ochrana proti prehriatiu, Ochrana proti skratu, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity
Funkcie Indikácia nabíjania, Rýchle nabíjanie, Inteligentné nabíjanie

Balenie

Obsah balenia S priloženými akumulátormi
Kapacita pribalených akumulátorov 2 000 mAh
Počet pribalených akumulátorov 4 ks

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,8 cm
Výška 7,8 cm
Hĺbka 2,6 cm
Hmotnosť 40 g
Kód:  HM011r13
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1604845111
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16