Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GP ReCyko Pro Professional AA (HR6), 6 ks

4,8 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GP ReCyko Pro Professional AA (HR6), 6 ks

Nabíjacie batérie GP ReCyko Pro Professional AA (HR6), 6 ks

Batérie neodmysliteľne patria do každej domácnosti ako pre nás už samozrejmý zdroj energie. Na fungovanie ich potrebuje rad elektronických zariadení, ako sú napr. diaľkové ovládače, hodiny, svietidlá, ale napríklad aj niektoré hračky. Tužková (AA) nabíjacia batéria GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) je perfektná na každodenné použitie. Ide o dobíjacie batérie s napätím 1,2 V. Hlavným plusom je, že disponujú veľmi dlhou životnosťou a dajú sa dokonca až 1 500× opakovane nabíjaťSamozrejmosťou je tiež vysoká výdrž a stabilita. Tieto nabíjacie batérie disponujú článkami s označením NiMH. Nabíjacia batéria GP ReCyko Pro Professional AA je obdarená kapacitou 2 000 mAh. Vnútri balenia nájdete 6 ks batérií, tým pádom nie je vďaka možnosti opakovaného dobíjania potrebné stále riešiť zháňanie nových.


Kľúčové vlastnosti nabíjacej batérie GP ReCyko Pro Professional AA (HR6), 6 ks

  • Nabíjacie batérie GP nového ekologického radu ReCyko Pro
  • Vhodné na každodenné použitie ako doma, tak aj v profesionálnych zariadeniach
  • GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 ks sú ideálne napr. pre diaľkové ovládače, svietidlá a čelovky, hodiny a budíky a ďalšie
  • Ultra vysoká výdrž a dlhá životnosť
  • Kapacita nabíjacích batérií 2 000 mAh
  • Veľmi dlhá životnosť až 1 500 cyklov
  • Dodávajú sa už prednabité s možnosťou okamžitého použitia
  • Články disponujú chemickým zložením s označením NiMH
  • Sú prevádzky schopné pri teplotách -20 °C až +50 °C
  • Batérie vyrobené z recyklovaných materiálov a ďalej recyklovateľné
  • Navyše je tiež papierový obal plne ekologický
  • Typ batérie: tužková (AA)
  • Balenie zahŕňa: 6× nabíjacie batérie GP ReCyko Pro Professional AA (HR6)
  • Záručná doba na batérie je 2 roky

S ReCyko Pro šetríte prírodu aj svoju peňaženku

Nový rad GP batérií pod názvom ReCyko Pro v sebe spája zdanlivo nezlučiteľné vlastnosti - mať kedykoľvek na dosah neustále nabité batérie, zároveň šetriť peniaze a napriek tomu znížiť uhlíkovú stopu, ktorá po použití bežných batérií zostáva. GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 ks všetky tieto požiadavky spĺňajú. Sú vhodné ako na všedné domáce použitie, tak aj do prevádzky profesionálnych zariadení. Rad ReCyko Pro sa pýši ešte väčšou výkonnosťou a zároveň ekologickou šetrnosťou, predovšetkým hlavne vysokou životnosťou batérií. Navyše pri dobíjaní v inteligentných nabíjačkách ReCyko tak dosiahnete úplne iný rozmer spotreby energie, než ste doteraz boli zvyknutí.


GP ReCyko Pro Professional AA

Zostávajú nabité aj po dlhšej dobe bez používania

S technológiou EnergyLock, ktorou sú nabíjacie batérie GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 ks vybavené, sa minimalizuje samovoľné vybíjanie, ku ktorému u bežných batérií normálne dochádza. Takže aj keď uplynie veľa času od doby, kedy si batérie radu ReCyko Pro nabijete, môžete sa 100 % spoľahnúť na to, že si stále zachovajú kapacitu na maxime. Tomuto efektu sa hovorí LSD (Low-Self-Discharge) a zaručuje, že aj po piatich rokoch bez používania pri skladovaní v izbovej teplote budú mať stále batérie aspoň 70 % nabitie a po znovu dobití opäť pôvodnú maximálnu kapacitu.

GP ReCyko Pro Professional AA

Ultra dlhá životnosť

Nabíjacie batérie sú špeciálne predovšetkým tým, ako asi správne dedukujete, že nie sú na jedno použitie. Ich životnosť sa odvíja od určitého počtu nabíjacích cyklov. A čo sa týka konkrétne batérií z radu ReCyko Pro, tie v tomto smere absolútne vynikajú. Patria totiž medzi batérie, ktoré sa pýšia tou najvyššou, bežne dostupnou životnosťou na trhu. Aj keď ich dobijete 1 500×, stále si zachovajú svoju pôvodnú kapacitu nabitiaTakto GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 ks šetria vašu peňaženku aj životné prostredie, čakajte, že s vami budú po nadobudnutí ešte dlhý rad rokov.

GP ReCyko Pro Professional AA

Okamžite pripravené na použitie

Pri zaobstaraní balenia GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 ks sa vôbec nemusíte zdržiavať ich nabíjaním, ale hneď ich môžete začať používať. Dodávajú sa totiž od výroby prednabité a vďaka ich schopnosti udržať si svoju energiu veľmi dlhú dobu sa nemusíte myšlienkami zaoberať ani tým, ako dlho ležali na pulte v obchode. Takže si môžete byť istí, že až si ReCyko Pro Professional AA (HR6) prinesiete domov, budú mať presne takú kapacitu aktuálneho nabitia, aká je uvedená na obale.

GP ReCyko Pro Professional AA

ReCyko Pro šetria našu planétu

V dnešnom svete je pojem ekológia veľmi dôležitý a tomu sa podriaďujú tiež nabíjacie batérie ReCyko. Batérie Pro Professional AA (HR6) 6 ks sú minimálne z 10 % vyrobené z recyklovaných zdrojov, čo je zatiaľ najväčší podiel na trhu. Navyše je z viac ako 94 % batérie materiál znovu recyklovateľnýA čo sa týka škatuľky, v ktorej sa GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 ks dodávajú, tá je oproti iným výrobcom celá len z papiera, pretože každý detail sa počíta.


Čím viac GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) používate, tým lepšie

S touto novou ekologickou generáciou nabíjacích batérií GP ReCyko Pro využijete pri bežnej každodennej spotrebe energie tú najmodernejšiu bežne dostupnú technológiu na trhu. Pri zaobstaraní batérií ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 ks počítajte s tým, že pôjde o články veľmi silné a s extrémne dlhou výdržou. A čo viac, dokonca po pár cykloch použitia bude výdrž u GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) o niečo vyššia, než je uvedené na balení. Tieto vlastnosti robia z GP ReCyko Pro nabíjacích batérií úplne ideálny produkt na každodenné použitie.

Využitie nabíjacích batérií ReCyko Pro ocení každý majster aj profesionál

V dnešnej dobe je už väčšina prenosných spotrebičov alebo menších zariadení na batérie. Asi sa teda nemusíte dvakrát zamýšľať nad tým, kde všade by ste pre GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) našli využitie. Od diaľkového ovládača, svietidla a čelovky až po náradie vo vašej dielni či práci - aplikácii nabíjacích batérií ReCyko Pro sa medze nekladú. Sú konštruované na všestranné využitie, takže nezáleží, či ich chcete používať všedne doma, v dielni alebo na výletoch do prírody. Uspokoja aj tie najvyššie nároky svojich používateľov a navyše budú vďaka nabíjaniu už od kúpy okamžite použiteľné.


Minimálna uhlíková stopa nabíjacích batérií GP ReCyko Pro Professional AA (HR6)

Ak vám záleží na životnom prostredí, ale zároveň si neprajete upustiť od kvality, volíte pri výbere GP ReCyko Pro absolútne správne. Na výrobu týchto nabíjacích batérií sú využívané už recyklované materiály. A navyše je následne tiež plne recyklovateľná väčšina materiálov, z ktorých sú GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) vyrobené. Dochádza tak k úplnému zužitkovaniu celého balenia týchto nabíjacích batérií, pretože tiež obal je len a len papierovýAk vám budúcnosť našej planéty leží na srdci, nechcete tvoriť zbytočný odpad, ale využívať recyklované a recyklovateľné zdroje, balenie 6 ks GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) je ideálnou voľbou práve pre vás.



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Kapacita 2 Ah
Napätie 1,2 V
Typ článku NiMH
Počet nabíjacích cyklov 1 500 ×

Typ

Typ batérie Nabíjacia
Veľkosť batérie Tužková AA (LR6)

Obsah balenia

Počet batérií v balení 6 ks
Kód:  HM020e23
Produktové číslo:  1033226200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04