Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GP ReCyko 2700 (AA) 4+2ks

4,9 37 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 16,90 €/balenie
Pri kúpe 2-3 balenie 15,20 €/balenie
Pri kúpe 4-5 balenie 14,36 €/balenie
Pri kúpe 6 a viac balenie 13,52 €/balenie

GP ReCyko 2700 (AA) 4+2ks


Nové, lepšie, silnejšie

V roku 2016 uviedla spoločnosť GP Batteries na trh novú generáciu nabíjacích batérií pod označením ReCyko+ a ReCyko+Pro. Všetky tieto batérie využívajú najmodernejšie výrobné technológie a nadväzujú na úspešné a mnohými oceneniami ovenčené predchádzajúce rady nabíjacích batérií. Proti svojim predchodcom ponúkajú oveľa lepšie vlastnosti. Napríklad novú technológiu EnergyLock, ktorá disponuje nízkym samovybíjaním, bežným u nenabíjacích batérií. Batéria si tak aj po niekoľkých rokoch skladovania uchová dostatok energie pre okamžité použitie.

Vylepšenia sa dočkala aj skupina batérií disponujúci až 1 500 nabíjacími cyklami. Tieto batérie sú tak aj v prípade profesionálov schopné riadne fungovať až niekoľko rokov bez prestávky.


Nabíjacie batérie ReCyko+

Rad batérií ReCyko+ ponúka širokú škálu kapacít, čiže výdrže, čo umožňuje každému užívateľovi získať optimálny pomer medzi výkonom a obstarávacími i prevádzkovými nákladmi.

Verzia batérií AA 2700 sa zároveň pýši jednou z najvyšších kapacít/výdržou dostupných na trhu.


Ako správny zástupca radu GP ReCyko+ sú akumulátory vybavené potlačeným samovybíjaním a sú prednabité z výroby, čo vám umožní ich použitie ihneď po vybalení alebo po dlhšom uskladnení.

Kľúčové vlastnosti produktu

Připraveni ihned k použití

Tieto nabíjacie NiMH batérie GP sú pripravené ihneď na použitie. Je to dané jednak ich prednabitím vo výrobe a tiež zvýšenou schopnosťou udržať si svoju energiu počas uskladňovania v predajnom reťazci.

Energy Lock

Nová technológia EnergyLock prináša týmto batériám minimálne samovybíjanie, ktoré je bežné u nenabíjacích batérií. Po nabití teda vaše batérie zostanú nabité až po dobu niekoľkých rokov, aj keď ich práve nepoužívate.

Vysoká kapacita po jeden rok

Vďaka minimálnemu efektu samovybíjania označovanému ako LSD (Low-Self-Discharge) si batéria udrží aj po roku uskladnenia pri izbovej teplote až 80 % energie. Pri opätovnom nabití batérie získate znovu jej plnú kapacitu.

300 nabíjecích cyklů

Každá nabíjacia batéria je z výroby limitovaná približným počtom nabíjacích cyklov. Po dosiahnutí tohto počtu cyklov výrazne poklesne kapacita batérie, čiže schopnosť batérie uchovávať si čo najviac energie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Kapacita 2,6 Ah
Napätie 1,2 V
Typ článku NiMH
Počet nabíjacích cyklov 300 ×

Typ

Typ batérie Nabíjacia
Veľkosť batérie Tužková AA (LR6)

Obsah balenia

Počet batérií v balení 6 ks
Kód:  HM020d7d3
Produktové číslo:  1032212134
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02