Obnoviť stránku

GP ReCyko 200 (9 V), 1 ks

4,4 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

GP ReCyko 200 (9 V), 1 ks

Nabíjacie batérie GP ReCyko 200 (9 V), 1 ks

Batérie neodmysliteľne patria do každej domácnosti ako pre nás už samozrejmý zdroj energie. Deväťvoltová (9 V) nabíjacia batéria GP ReCyko 200 (9 V) je perfektná na každodenné použitie. Ide o dobíjaciu batériu s napätím až 8,4 V. Hlavným plusom je, že sa dá až 1 000× opakovane nabíjaťSamozrejmosťou je tiež vysoká výdrž a stabilita. Táto nabíjacia batéria disponuje článkom s označením NiMH. Nabíjacia batéria GP ReCyko 200 je obdarená kapacitou 200 mAh. Vnútri balenia nájdete 1 ks batérie a vďaka možnosti opakovaného dobíjania nie je potrebné stále riešiť zháňanie nových.


Kľúčové vlastnosti nabíjacej batérie GP ReCyko 200 (9 V), 1 ks

  • Nabíjacia batéria GP nového ekologického radu ReCyko
  • Vhodná na každodenné použitie ako doma, tak aj v profesionálnych zariadeniach
  • Ultra vysoká výdrž a dlhá životnosť
  • Kapacita nabíjacej batérie 200 mAh a napätie až 8,4 V
  • Veľmi dlhá životnosť až 1 000 cyklov
  • Dodáva sa už nabitá s možnosťou okamžitého použitia
  • Batéria vyrobená z recyklovaných materiálov a ďalej recyklovateľná
  • Navyše je tiež papierový obal plne ekologický
  • Typ batérie: deväťvoltová (9 V)
  • Balenie zahŕňa: 1× nabíjaciu batériu GP ReCyko 200 (9 V)

S ReCyko šetríte prírodu aj svoju peňaženku

Nový rad GP batérií pod názvom ReCyko v sebe spája zdanlivo nezlučiteľné vlastnosti - mať kedykoľvek na dosah neustále nabité batérie, zároveň šetriť peniaze a napriek tomu znížiť uhlíkovú stopu, ktorá po použití bežných batérií zostáva. GP ReCyko 200 (9 V) 1 ks všetky tieto požiadavky spĺňa. Je vhodná ako na všedné domáce použitie, tak aj do prevádzky profesionálnych zariadení. Rad ReCyko sa pýši ešte väčšou výkonnosťou a zároveň ekologickou šetrnosťou. Navyše pri dobíjaní v inteligentných nabíjačkách ReCyko tak dosiahnete úplne iný rozmer spotreby energie, než ste doteraz boli zvyknutí.


GP ReCyko 200 (9V)

Ultra dlhá výdrž

Od nabíjacej batérie GP ReCyko 200 (9 V) nečakajte nič iné, než extrémne vysokú výdrž. Obstojí aj pri nadmernej záťaži a vy tak po zakúpení ReCyko 200 (9 V) už nebudete chcieť používať žiadne iné batérie.

GP ReCyko 200 (9V)

Okamžite pripravená na použitie

Pri zaobstaraní balenia GP ReCyko 200 (9 V) 1 ks sa vôbec nemusíte zdržiavať jej nabíjaním, ale hneď ju môžete začať používať. Dodáva sa totiž od výroby nabitá a vďaka jej schopnosti udržať si svoju energiu veľmi dlhú dobu sa nemusíte myšlienkami zaoberať ani tým, ako dlho ležala na pulte v obchode. Takže si môžete byť istí, že až si ReCyko 200 (9 V) prinesiete domov, bude mať presne takú kapacitu aktuálneho nabitia, aká je uvedená na obale.

GP ReCyko 200 (9V)

ReCyko šetrí našu planétu

V dnešnom svete je pojem ekológia veľmi dôležitý a tomu sa podriaďujú tiež nabíjacie batérie ReCyko. Batéria 200 (9 V) je minimálne z 10 % vyrobená z recyklovaných zdrojov, čo je zatiaľ najväčší podiel na trhu. Naviac je z viac ako 94 % batérie materiál znovu recyklovateľnýA čo sa týka škatuľky, v ktorej sa GP ReCyko 200 (9 V) 1 ks dodáva, tá je oproti iným výrobcom celá len z papiera, pretože každý detail sa počíta.


Čím viac GP ReCyko 200 (9 V) používate, tým lepšie

S touto novou ekologickou generáciou nabíjacích batérií GP ReCyko využijete pri bežnej každodennej spotrebe energie tú najmodernejšiu bežne dostupnú technológiu na trhu. Pri zaobstaraní batérie ReCyko 200 (9 V) 1 ks počítajte s tým, že pôjde o článok veľmi silný a s extrémne dlhou výdržou. A čo viac, dokonca po pár cykloch použitia bude výdrž u GP ReCyko 200 (9 V) o niečo vyššia, než je uvedené na balení. Tieto vlastnosti robia z GP ReCyko nabíjacích batérií úplne ideálny produkt na každodenné použitie.


Minimálna uhlíková stopa nabíjacích batérií GP ReCyko 200 (9 V)

Ak vám záleží na životnom prostredí, ale zároveň si neprajete upustiť od kvality, volíte pri výbere GP ReCyko absolútne správne. Na výrobu týchto nabíjacích batérií sú využívané už recyklované materiály. A navyše je následne tiež plne recyklovateľná väčšina materiálov, z ktorých sú GP ReCyko 200 (9 V) vyrobené. Dochádza tak k úplnému zužitkovaniu celého balenia týchto nabíjacích batérií, pretože tiež obal je len a len papierový. Ak vám budúcnosť našej planéty leží na srdci, nechcete tvoriť zbytočný odpad, ale využívať recyklované a recyklovateľné zdroje, balenie 1 ks GP ReCyko 200 (9 V) je ideálnou voľbou práve pre vás.



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Kapacita 0,2 Ah
Napätie 8,4 V
Typ článku NiMH
Počet nabíjacích cyklov 1 000 ×

Typ

Typ batérie Nabíjacia
Veľkosť batérie Deväťvoltová (9 V, 6F22, 6LR61)

Obsah balenia

Počet batérií v balení 1 ks
Kód:  HM020e17
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1032521020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13