Obnoviť stránku

GP Nabíjateľná batéria ReCyko 200 (9 V), 1 ks

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

GP Nabíjateľná batéria ReCyko 200 (9 V), 1 ks

GP Nabíjateľné batérie ReCyko 200 (9V) novej generácie

Spoznajte novú sériu GP nabíjateľných batérií ReCyko 200, ktorá vás šokuje svojimi jedinečnými prednosťami. Zaručujeme vám dlhú životnosť batérií - 5 rokov alebo až 500 nabití vám zaručí spoľahlivú energiu po dlhú dobu. Nabíjacie batérie šetria nielen peniaze, ale aj prírodu! Nahraďte až tisíce jednorazových batérií používaním nabíjacích batérií ReCyko 200. Napodmienkach v ktorých sa práve nachádzate nezáleží, tieto batérie vydržia extrémne teploty od -20 °C do 50 °C. Dych vyrážajúca je aj ich nízka miera samovybíjania, kedy uchováva až 80 % energie. Presne vďaka tomu vydržia dlhšie nabité a vy budete mať dostatok energie pre vaše zariadenie.

Nabíjateľná batéria GP Nabíjateľná batéria ReCyko 200 (9V), 1 ks

Nabíjacie batérie ReCyko 200 majú zaručenú životnosť a výkon

Rad GP nabíjacích batérií ReCyko 200 vám zaručí nevšedné prednosti, ktoré vám vyrazia dych. Dlhý životný cyklus a životnosť až 5 rokov alebo 500 nabití vám zaručia energiu po veľmi dlhú dobu. Batérie sú navrhnuté tak, aby vám poskytli nepretržitý výkon a v žiadnom prípade vás nesklamali. Ich vysoká životnosť vám zaručí menej častú výmenu batérií. Využitie je u širokejškály zariadení istotou a ich používanie bez strachu o výdrž batérie taktiež. Nová rada nabíjacích batérií GP ReCyko poskytuje ponuku všetkých veľkostí, vrátane AA, AAA, C, D, a 9 V, takže nájdu využitie u všetkých druhov elektronických zariadení, ktoré sa bez batérií nezaobídu.

Nabíjateľná batéria GP Nabíjateľná batéria ReCyko 200 (9V), 1 ks

Dlhodobá investícia do úspor

Nabíjacie batérie GP ReCyko vám ušetria nielen peniaze, ale aj poskytnú skvelý výkon. Až tisíce jednorazových batérií môžete nahradiť týmito nabíjacími batériami, z čoho vyplýva, že sa nemusíte neustále starať o ich nákup a vytvárať ďalší zbytočný odpad. Touto modernou voľbou ušetríte ako prostriedky, tak životné prostredie.Dlhodobou výhodou je investícia do nabíjacích batérií a poskytnutie spoľahlivého zdroja bez nutnosti častého nákupu nových batérií.

Nabíjateľná batéria GP Nabíjateľná batéria ReCyko 200 (9V), 1 ks
Nabíjateľná batéria GP Nabíjateľná batéria ReCyko 200 (9V), 1 ks

Okamžitý prístup k energii

Váš čas je pre nás dôležitý, preto sú naše batérie GP ReCyko pripravené na okamžité použitie. Vďaka prednabitiu už z výroby je istota, že ich energia môže byť využitá rovno po vybalení. So zdržiavaním a následným čakaním na nabitie je koniec, nabíjacie batérie môžete rovno použiť vo vašich zariadeniach a využívať ich výkonnosť na maximum. Nabíjacia batéria GP ReCyko vám zaručíokamžitý prístup k enérii, nech sa nachádzate kdekoľvek a chcete spoľahlivé a rýchle nabíjanie.

Nabíjacie batérie ReCyko 200 sú vhodné pre všetky klimatické podmienky

Dobíjacie batérie série ReCyko sú vyrobené tak, aby boli schopné pracovať spoľahlivo a poskytli tak energiu v najmrazivejších alebo najteplejších dňoch. Sú odolné v širokom rozsahu teplôt od -20 °C do 50 °C, vďaka tomu sú vhodné pre outdoorové činnosti, náročné pracovné podmienky alebo extrémne klimatické zmeny. S nabíjacími batériami nemusíte ďalej riešiťobmedzovanie sa extrémnymi teplotami. Nezáleží kam vás cesta zavedie, vaše zariadenia budú pracovať spoľahlivo a vy sa na ne budete môcť vždy spoľahnúť.

Nabíjateľná batéria GP Nabíjateľná batéria ReCyko 200 (9V), 1 ks
Nabíjateľná batéria GP Nabíjateľná batéria ReCyko 200 (9V), 1 ks

Osobitná pozornosť ochrane našej planéty

Firma GP sa zameriava nielen na výrobu veľmi kvalitných výrobkov, ale taktiež je aktívna vo vyhľadávaní spôsobov, ako znížiť ekologický dopad svojich produktov a ich obalov na planétu. Ich moderný rad nabíjateľných batérií a nabíjačiek s názvom ReCyko je toho dokonalým príkladom. Produkty sú balené v papierových obaloch a neobsahujú žiadny plast. Tým, že podporujúpoužívanie recyklovateľných materiálov, znižujú množstvo odpadu. S týmito obalmi šetrnými k planéte môžete byť aj vy súčasťou zmeny. Pripojte sa aj vy k znižovaniu ekologickej záťaže .

Nabíjateľná batéria GP Nabíjateľná batéria ReCyko 200 (9V), 1 ks

Kľúčové vlastnosti GP Nabíjacích batérií ReCyko 200 (9V)

  • Balenie obsahuje 1 ks 9-voltovej nabíjacej batérie
  • GP Nabíjacie batérie ReCyko sú balené v papierových obaloch bez použitia plastov
  • Spoľahlivé a rýchle napájanie
  • Výhodná investícia a úspora peňazí na dlhú dobu
  • Funkčné pri teplotách od -20 °C do 50 °C
  • Životnosť 5 rokov alebo až 500 nabití
  • NiMH článok
  • Kapacita 0,2 Ah
  • Napätie 8,4 V

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Kapacita 0,2 Ah
Napätie 8,4 V
Typ článku NiMH
Počet nabíjacích cyklov 500 ×
Originálna/alternatívna Originálna

Typ

Typ batérie Nabíjacia
Veľkosť batérie Deväťvoltová (9 V, 6F22, 6LR61)

Obsah balenia

Počet batérií v balení 1 ks
Kód:  HM020e47
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1032521021
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04