Obnoviť stránku

GP Nabíjačka batérií GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 69,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 66,41 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 62,92 €/ks

GP Nabíjačka batérií GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK

Nabíjačka batérií GP Pro P461

V každej domácnosti je nespočetné množstvo predmetov napájaných batériami. Kupujete občas nové batérie a staré vyhadzujete? Šetrite svoju peňaženku a s ňou aj prírodu a kúpte si nabíjateľné batérie. Nabíjačka GP Pro P461 rýchlo a jednoducho dobije vaše batérie, aby ste ich mohli používať znova a znova. Veľkou výhodou nabíjačky GP Pro P461 je jej napájanie cez port USB, takže ju môžete ľahko pripojiť kdekoľvek aj kedykoľvek a prenášanie nabíjačky je vďaka jej kompaktným rozmerom úplne bezproblémové. Nabíjacia stanica GP Pro P461 nabíja každú batériu samostatne a zobrazuje aktuálny stav na displeji LED. Nabíjačka na batérie GP Pro P461diagnostikuje poškodené alebo nenabíjajúce sa batérie. Užívajte si bezpečné a ekologické nabíjanie. Batérie GP ReCyko sa vyrábajú z recyklovaných materiálov a predávajú sa v ekologických papierových obaloch.

Kľúčové funkcie nabíjačky na baterky GP Pro P461

  • Bezpečné a ekologické nabíjanie batérií GP
  • Jednoduché a mimoriadne rýchle dobíjanie dobíjateľných batérií
  • Napájanie cez port USB
  • Kompaktná veľkosť nabíjačky GP Pro P461
  • Nabíjacia stanica GP Pro P461 nabíja každú batériu samostatne
  • LED displej na kontrolu stavu nabitých batérií
  • Obnovenie starších batérií
  • Nabíjačka na baterky GP Pro P461 diagnostikuje poškodené batérie
Nabíjačka batérií GP Pro P461

Ultra rýchla nabíjačka na batérie GP Pro P461

Nabite batérie na maximum za menej ako 2,5 hodiny. Takže ich budete mať vždy k dispozícii – pripravené na okamžité použitie.

Nabíjačka batérií GP Pro P461

GP Pro P461 nabíja každú batériu samostatne

Nezáleží na tom, či potrebujete nabiť len jednu batériu alebo štyri. Nabíjačka na batérie nabíja každú batériu samostatne, preto sa ich kapacity alebo veľkosti môžu líšiť.

Nabíjačka batérií GP Pro P461

Nabíjačka dokáže merať kapacitu batérie

Funkcia merania kapacity sa vám bude určite zíde. V prípade, že si na dovolenku beriete zariadenia napájané z batérie. Batérie vložíte do dokovacej stanice GP Pro P461 a na displeji sa zobrazí ich stav. Tento proces môže trvať dlhšie, ale zaručene sa oplatí.

Nabíjačka batérií GP Pro P461

Doprajte starším batériám obnovenie

Všetky spotrebiče v našich domácnostiach by z času na čas potrebovali kvalitné ošetrenie. S nabíjačkou batérií GP Pro P461 môžete svojim starším akumulátorom dopriať dlhú životnosť. Ak budete batérie nabíjať v režime ECO, bude o ne dobre postarané.

Nabíjačka batérií GP Pro P461

Bezstarostné nabíjanie s nabíjačkou na baterky GP Pro P461

Plne automatizovaná elektronika nabíjačky na baterky GP Pro P461 zabezpečuje nezávislé riadenie nabíjania batérie. Keď batéria dosiahne plnú kapacitu, dokovacia stanica sa automaticky prepne do fázy údržby, čím sa batéria zbytočne nepreťažuje. Vďaka indikátorom LED budete vždy vedieť, ako sú na tom vaše batérie, a to jediným pohľadom.

Nabíjačka batérií GP Pro P461

Inteligentná elektronika

Nabíjačka GP Pro P461 diagnostikuje poškodené batérie, ktoré sa už nedajú nabíjať. Rozpozná aj batérie, ktoré sú už čiastočne nabité, a určí, ako a akou rýchlosťou je najlepšie batériu dobiť. V prípade, že batérie vložíte nesprávne, nabíjanie sa z bezpečnostných dôvodov nespustí. Model GP Pro P461 je vybavený aj tepelnou ochranou, ktorá zastaví celý proces, ak sa batéria prehreje.

Nabíjačka batérií GP Pro P461

Nabíjanie podľa potreby kedykoľvek a kdekoľvek

Vďaka kompaktným rozmerom môžete nabíjačku batérií GP Pro P461 vziať všade so sebou. Pohodlne ju môžete uložiť do batoha a vďaka jej nízkej hmotnosti ani nebudete vedieť, že cestuje s vami. Nabíjanie cez port USB je neopísateľnou výhodou. Nabíjačku môžete pripojiť cez autoadaptér, notebook, powerbank alebo aj klasicky do elektrickej siete.

Nabíjačka batérií GP Pro P461

Eco-Friendly 

Nabíjačka a batérie ReCyko Pro sú založené na šetrnosti k životnému prostrediu. Viac ako 10 % materiálu použitého na výrobu batérií je z recyklovaných zdrojov, čo je v súčasnosti najvyššie podiel na svete. Okrem toho je viac ako 94 % použitých materiálov recyklovateľných. Dokonca aj obal je kompletne vyrobený z papiera – preto je úplne recyklovateľný.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,8 cm
Výška 7,8 cm
Hĺbka 2,5 cm
Hmotnosť 40 g

Určenie

Na batérie Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA)
Pre typ batérie NiMH

Vlastnosti

Počet slotov na nabíjanie 4
Ochrana Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana, Ochrana proti prehriatiu, Ochrana pred preťažením, Ochrana proti skratu, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity
Funkcie LCD displej, Tester batérií, Indikácia nabíjania, Rýchle nabíjanie, Inteligentné nabíjanie, Časovač na ukončenie dobíjania, Udržiavacie nabíjanie, Regenerácia

Balenie

Obsah balenia S priloženými akumulátormi
Kapacita pribalených akumulátorov 2 700 mAh
Počet pribalených akumulátorov 4 ks
Kód:  HM011r15
Produktové číslo:  1604846110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08