Obnoviť stránku

GP Nabíjačka baterií GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA

4,5 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

GP Nabíjačka baterií GP Eco E811 + 4× AA 2100 + 4× AAA

Nabíjačka batérií GP Eco E811

V každej domácnosti sa nachádza nespočet vecí na batérie. Každú chvíľu dokupujete batérie nové a staré vyhadzujete? Šetrite svoju peňaženku a spolu s ňou aj prírodu a nakúpte si batérie dobíjacie. Nabíjačka batérií GP Eco E811 ľahko a rýchlo batérie dobije a vy ich tak môžete využívať znova a znova. Veľkou výhodou nabíjačky GP Eco E811 je jej napájanie USB portom, pripojíte ju takľahko kdekoľvek a kedykoľvek, prenos nabíjačky je vďaka svojim kompaktným rozmerom absolútne bezproblémový. Nabíjacia stanica GP Eco E811 nabíja súčasne 2, 4, 6 alebo 8 batérií. Poškodené alebo nenabíjajúce sa batérie nabíjačka diagnostikuje. Doprajte si bezpečné a ekologické nabíjanie. Na výrobu GP batérií ReCyko boli využité už recyklovanémateriály a predávajú sa v ekologickom papierovom obale.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky batérií GP Eco E811

  • Bezpečné a ekologické nabíjanie batérií so značkou GP
  • Jednoduché a extrémne rýchle dobíjanie nabíjacích batérií
  • Napájanie USB portom
  • Kompaktné rozmery nabíjačky GP Eco E811
  • Nabíjacia stanica GP Eco E811 nabíja 2, 4, 6 alebo 8 batérií zároveň
  • LED indikátory na kontrolu stavu nabíjaných batérií
  • Nabíjačka batérii GP Eco E811 diagnostikuje poškodené batérie
Nabíjačka batérií GP Eco E811

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Rýchle a bezpečné nabíjanie s nabíjačkou GP Eco E811

Nabite svoje batérie na maximum za menej ako 8 hodín. Vďaka nabíjačke GP Eco E811 ich tak budete mať stále k dispozícii – pripravené na okamžité použitie.

Nabíjačka batérií GP Eco E811

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Nabíjanie bez starostí s GP Eco E811

Plne automatizovaná elektronika nabíjačky GP Eco E811 zaistí samostatné riadenie nabíjania batérií. V prípade, že batéria dosiahne plnú kapacitu, automaticky dokovacia stanica prepne do udržiavacej fázy a zbytočne tak baterku nepreťažuje. S LED indikátormi budete vždy vedieť, ako na tom baterky sú a to iba letmým pohľadom.

Nabíjačka batérií GP Eco E811

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Inteligentná elektronika

Univerzálna nabíjačka batérii GP Eco E811 diagnostikuje poškodené kusy, ktoré už nie je možné nabíjať. Pozná aj batérie už čiastočne nabité a sama určí, akým spôsobom a akou rýchlosťou je najvhodnejšie batériu dobiť. V prípade, že by ste do nabíjačky vložili baterky chybne, nabíjanie sa z bezpečnostných dôvodov nespustí. Stanica GP Eco E811 je vybavená aj teplotnou ochranou, kedy vprípade prehrievania batérií celý proces zastaví.

Nabíjačka batérií GP Eco E811

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Nabíjajte podľa potreby kedykoľvek a kdekoľvek

Vďaka svojim kompaktným rozmerom môžete vziať nabíjačku GP Eco E811 skutočne všade so sebou. Dáte ju pohodlne do batohu a vďaka jej nízkej váhe ani nebudete vedieť, že cestuje s vami. Nabíjanie cez USB port je neopísateľnou výhodou. Zapojíte tak nabíjačku napríklad cez autoadaptér, notebook, powerbanku, ale aj klasicky do elektrickej siete.

Nabíjačka batérií GP Eco E811

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Eco-Friendly

Na šetrnosti k životnému prostrediu nabíjačka aj batérie od ReCyko stavajú. Pri výrobe batérií je použitých viac ako 10 % materiálu z recyklovaných zdrojov, čo je v súčasnej dobe najvyšší podiel na svete. Navyše viac ako 94 % použitých materiálov je opäť recyklovateľných. Dokonca aj balenie je kompletne z papiera – teda úplne recyklovateľné.

Pohodlné nabíjanie bez starostí s inteligentnou USB nabíjačkou GP Eco E811

S touto novou ekologickou generáciou nabíjačiek GP Eco a nabíjacích batérií GP ReCyko využijete pri každodennej spotrebe energie tú najmodernejšiu bežne dostupnú výrobnú technológiu na trhu. Kompaktná veľkosť nabíjačky, bezstarostné nabíjanie vďaka systému automatickej detekcie alebo napájanie prostredníctvom všade rozšíreného a dostupného USB portu, to všetko robí z nabíjačkybatérii GP Eco E811 ideálneho kandidáta na pomocníka do domácnosti pre vaše spotrebiče a zariadenia. Nabíjanie batérií série ReCyko tak bude s nabíjačkou GP Eco úplná hračka kdekoľvek a kedykoľvek.

Minimálna uhlíková stopa pri produktoch GP

Pokiaľ vám záleží na životnom prostredí, ale zároveň si neželáte upustiť od kvality, volíte pri výbere nabíjačky GP Eco E811 a batérií zo série GP ReCyko úplne správne. Nabíjačka nielenže šetrí životnosť batérií a tým minimalizuje ekologickú záťaž, ale nabíjacie batérie GP ReCyko sú navyše vyrobené tak, aby boli šetrné k životnému prostrediu, pretože sú na ich výrobu využívané užrecyklované materiály. A navyše je následne aj plne recyklovateľná väčšina materiálov, z ktorých sú baterky GP ReCyko 800 AAA vyrobené. Dochádza tak k úplnému zužitkovaniu celého balenia týchto nabíjacích batérií anabíjačky, pretože aj obal je iba a len papierový. Pokiaľ vám budúcnosť našej planéty leží na srdci, nechcete tvoriť zbytočný odpad, ale využívaťrecyklované a recyklovateľné zdroje, set nabíjačky GP Eco E811, 4 kusov batérii AA 2100 a 4 kusov AAA, je ideálnou voľbou práve pre vás.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Na batérie Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA)
Pre typ batérie NiMH

Vlastnosti

Počet slotov na nabíjanie 8
Maximálny nabíjací prúd na šachtu 0,25 A
Doba nabíjania 8 h
Ochrana Podpäťová ochrana, Ochrana pred preťažením, Ochrana proti skratu, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity
Funkcie Indikácia nabíjania, Inteligentné nabíjanie, Časovač na ukončenie dobíjania, Udržiavacie nabíjanie, Kontrola jednotlivej šachty

Balenie

Obsah balenia S priloženými akumulátormi
Počet pribalených akumulátorov 8 ks

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,6 cm
Výška 7,43 cm
Hĺbka 2,1 cm
Hmotnosť 241 g
Kód:  HM020e25
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1604881100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01