Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GP FR6 (AA) lithiová 2ks v blistru

4,8 19 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 9,40 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 9,02 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 8,64 €/balenie

GP FR6 (AA) lithiová 2ks v blistru

Jednorazová batéria GP FR6 (AA)

Životné tempo väčšiny z nás postupne nabralo rýchlosť, pri ktorej nie je možné mať pod kontrolou úplne všetko. Našťastie existuje spôsob, ako veľa malých aj väčších úloh ľahko delegovať na niekoho iného - inteligentnú domácnosť. Zo svojho mobilu alebo tabletu dnes už ovládnete vstavané spotrebiče, LED osvetlenie, televíziu, izbový termostat, kamerový systém, meteostanicu aj garážové brány. Ale nie všetky prvky tohto centrálne riadeného systému sa zapájajú do zásuvky. Napr. detektor plynu, dymu, teploty, rozbitého okna, záplavový snímač a pohybové čidlá kamerových systémov sa bez výkonných batérií GP nezaobídu. Postarajú sa o bezchybný chod vášho inteligentného domu a zaistia vám pokojný spánok, nech budete kdekoľvek.

Hlavné využitie jednorazových batérií GP FR6 (AA)

10 rokov na plné obrátky

Oddanosť a maximálne pracovné nasadenie vám garantuje minimálne na dlhých 10 rokov. Vzhľadom na jej výkon, odolnosť aj cenu sa jej kúpa dá bez preháňania prirovnať k výhre v lotérii.

S ochranným štítom proti vytečeniu

Vytečené batérie v drahších zariadeniach predstavujú ukážkovú nočnú moru každého z nás. Preto sa tieto lítiové batérie GP obrnili ochranou proti vytečeniu, ktorou sú vybavené do teplôt v neuveriteľnom rozmedzí -40 °C až 60 °C.

Od expertov na batérie

Kvalitné batérie nerastú na stromoch. Za ich existenciou stoja roky výskumu, pod taktovkou skúsených vývojárov a moderná výrobná linka. Spoločnosť GP sa môže pochváliť obojím. Vďaka tomu vás už desiatky rokov zásobuje batériami prvotriednej kvality.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Napätie 1,5 V
Typ článku Li

Typ

Typ batérie Jednorazová
Veľkosť batérie Tužková AA (LR6)

Obsah balenia

Počet batérií v balení 2 ks
Kód:  HM020d9l
Produktové číslo:  1022000711
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13