Obnoviť stránku

GP Charge AnyWay 2 v 1 3400 mAh sivá

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GP Charge AnyWay 2 v 1 3400 mAh sivá

USB nabíjačka batérií GP Charge Anyway 2v1

GP Charge Anyway 2v1 je praktická nabíjačka AA/AAA batérií s funkciou power banky, ktorá zaistí prísun energie pre vaše zariadenie nech už ste kdekoľvek. Pomocou USB konektora dobijete nielen tužkové batérie pre váš fotoaparát či detské hračky, ale môžete aj využiť funkciu power banky pre rýchle dobitie vašich mobilných zariadení. O stave nabíjania vás budú informovať duálne LED indikátory.


Kľúčové vlastnosti nabíjačky s Power Bankou GP Charge Anyway

  • 4 samostatné nabíjacie kanály pre batérie typu AA/AAA
  • Funkcia power banky pre dobíjanie mobilných zariadení, fotoaparátov a GPS navigácie
  • Duálny farebné LED indikátory
  • Bezpečnostný časovač
  • Ochrana proti nárazu
  • Ochrana proti skratu, prehriatiu a preťaženiu
  • Neobsahuje žiadne reaktívne lítium
  • Výstup: 1× USB 2,0 A
  • Typ vstupného rozhrania: USB 2.0 => micro USB 2.0

Pohodlné nabíjanie s GP Charge Anyway 2v1

Pomocou štandardného USB portu pohodlne dobíjajte AA/AAA batérie, či už ste doma, v kancelárii, alebo na cestách. Stačí prepojiť nabíjačku s vašim notebookom alebo iným zariadením s funkciou dobíjania. Nabitie štyroch AA batérií zaberie 6 hodín (NiMH 2 600 mAh) a menšie AAA články dobijete už za 2 hodiny.


Funkcia power banky

Ak potrebujete rýchlo dobiť vaše mobilné zariadenie, fotoaparát, mp3 prehrávač či GPS navigáciu, stačí do nabíjačky vložiť súpravu 4 AA/AAA batérií a prepojiť obe zariadenia kompatibilným USB káblom. V núdzovej situácii možno na dobitie mobilných zariadení použiť 4 jednorazové alkalické AA/AAA batérie.


Ideálny na cesty

Súčasťou nabíjačky GP Charge Anyway 4 batérie GP ReCyko+ (NiMH), ktoré neobsahujú lítium, takže ich môžete bezpečne uložiť do batožinového priestoru v lietadle. Vďaka kompaktným rozmerom nabíjačka nezaberie v batožine príliš veľa miesta, takže ju môžete mať vždy pri sebe a zaistiť tak prísun energie pre vaše zariadenie v prípade núdze.


Kód:  HM020h3gi
Produktové číslo:  1604350000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01