Obnoviť stránku

GP Alza 5 200 mAh biely

4,6 26 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

GP Alza 5 200 mAh biely


alt

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Všestranný pomocník

Externá batéria ponúka kvalitné materiálové a povrchové spracovanie, luxusne pôsobí hlavne tzv. "Piano finishing". Je určený najmä pre manažérov a užívateľov, ktorí volia kvalitu bez kompromisov. Poskytuje núdzový zdroj energie tam, kde nie je možnosť napájania zariadenia zo siete elektrickej energie. O priebehu nabíjania budete informovaní LED indikátorom.


Jednoduché a všeobecné použitie

Pre nabíjanie zariadenia zo záložného zdroja je potrebné použiť potrebný prepojovací USB kábel, kde na jednej strane sú dve USB 2.0 a na druhej strane je konektor vhodný pre pripojenie k zariadeniu, ktoré budete chcieť nabiť.

 Power Bank GP FN05M 5200mAh černý

 Power Bank GP FN05M 5200mAh černý

Kvalita elektroniky

Vďaka inovatívnym technológiám výroby článkov a riadiacej elektroniky sú GP Portable Power Bank vybavené všetkými potrebnými ochrannými prostriedkami a funkciami.


Bezpečnosť na prvom mieste

Nové záložné zdroje GP plnia bezpečnostné normy (predovšetkým potom normu UN 38.3) platné pre leteckú dopravu a novo je tak možné mať so sebou záložný zdroj pri tomto type prepravy. Ide o veľkú výhodu oproti záložným zdrojom iných značiek.

 Power Bank GP FN05M 5200mAh černý

 Power Bank GP FN05M 5200mAh černý

Všetko pekne v chládku

GP Portable Power banky využívajú technológie Cool Power - neprehrievajú sa a tým dochádza k menším stratám energie pri ich používaní a majú zároveň dlhšiu životnosť.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 42 mm (4,2 cm)
Výška 23 mm (2,3 cm)
Hĺbka 99 mm (9,9 cm)

Kapacita

Kapacita 5 200 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A
Celkový počet výstupov 1

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2 A

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu

Určenie

Určené pre Mobilné telefóny a tablety

Hmotnosť

Hmotnosť 152 g
Kód:  HM020eed4
Produktové číslo:  1604394210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02