Obnoviť stránku

GP Alkalická batéria GP Ultra Plus AA (LR6), 8 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GP Alkalická batéria GP Ultra Plus AA (LR6), 8 ks

Ak hľadáte batérie s výnimočnou výdržou a vysokým výkonom, ste na správnom mieste. Alkalické batérie GP Ultra Plus AA (LR6) nájdu svoje uplatnenie pre blesky, kompaktné fotoaparáty, ďalej v hračkách na diaľkové ovládanie, meteorologických staniciach, zdravotníckych prístrojoch, baterkách na svietenie a v rádiách. V balení nájdete 8 kusov tužkových batérií GP Ultra Plus AA (LR6).;

Alkalická batéria GP Ultra Plus AA (LR6) dodá vašim zariadeniam viac energie

Batérie GP Ultra Plus AA (LR6) sa najlepšie používajú v zariadeniach so stredným odberom prúdu. Sú preto vhodné pre blesky, kompaktné fotoaparáty, hračky na diaľkové ovládanie, zdravotnícke prístroje, baterky na svietenie, meteorologické stanice a rádiá. V porovnaní s bežnými alkalickými batériami poskytujú až o 60 % viac energie pre vaše zariadenie. S GP batériami AA získate dokonalý pomer ceny, výkonu a životnosti. 

Príklady využitia alkalických batérií GP Ultra Plus AA (LR6)

Batérie GP Ultra Plus AA (LR6) možno použiť aj v baterkách na svietenie, hračkách, meteorologických staniciach, rádiách, hodinách, myšiach a klávesniciach. 

Alkalická batéria GP Ultra Plus AA (LR6)

Zachovávajú si svoju kapacitu, aj keď ich nepoužívate

Jednorazové batérie sa bežne odporúča skladovať najdlhšie 5 rokov. Potom už strácajú svoju výdrž a zvyšuje sa riziko ich vytečenia. Alkalické batérie GP Ultra Plus AA (LR6) vám vydržia ako nové o 5 rokov dlhšie.

Alkalická batéria GP Ultra Plus AA (LR6)

GP Ultra Plus AA (LR6) s maximálnou ochranou proti pretečeniu

Vďaka účinnej ochrane proti vytečeniu nehrozí poškodenie cennej elektroniky. 

Alkalická batéria GP Ultra Plus AA (LR6)

Lepšie ako konkurencia

Ako potvrdili tisíce spokojných používateľov, batérie GP Ultra Plus AA (LR6) sú z hľadiska kvality a životnosti ďaleko vpredu pred konkurenčnými modelmi. 

Alkalické batérie GP Ultra Plus AA (LR6) sú vyrobené renomovaným výrobcom

Spoločnosť GP Batteries patrí medzi 5 najvýznamnejších výrobcov batérií na svete. Za 50 rokov pôsobenia získala spoločnosť množstvo ocenení a stovky tisíc spokojných užívateľov. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Napätie 1,5 V
Typ článku Alkalický

Typ

Typ batérie Jednorazová
Veľkosť batérie Tužková AA (LR6)

Obsah balenia

Počet batérií v balení 8 ks
Kód:  HM025a9
Produktové číslo:  1017208000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13