Obnoviť stránku

Google Pixel Tablet 8 GB / 128 GB sivá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Google Pixel Tablet 8 GB / 128 GB sivá

Google Pixel Tablet 128 GB v sivom vyhotovení prináša Android vo svojej najlepšej možnej podobe

Už nechcete riešiť neustále chýbajúce aktualizácie systému Android a naopak žiadate prísun najnovších funkcií? V tom prípade je Google Pixel Tablet stvorený presne pre vás, pretože Google garantuje 5 rokov funkčných aj bezpečnostných záplat. Môžete sa tešiť na dokonale hladký chod a špičkovú integráciu všetkých Google služieb. A k tomu získate prémiový dokovací hub, ktorý slúži nielen na bezdrôtové nabíjanie tabletu, ale aj ako kvalitný reproduktor v atraktívnom dizajnovom poňatí. Takýto tablet skrátka chcete vlastniť a hlavne používať každý deň.

Parádny 10,95" displej s podporou HDR a Always-on

Google Pixel Tablet je vybavený nádherným displejom s uhlopriečkou 10,95", ktorý vás dokonale vtiahne do všetkého, čo na tablete robíte. Vysoký kontrast a rozlíšenie 2 560 × 1 600 bodov sú skvelými parametrami na každodenné používanie aj na hranie hier, alebo sledovanie filmov. A pretože vysoký zážitok stojí nielen na obraze, ale aj na zvuku, tak sa výrobca v tomto smere poriadne posnažil. Na perfektnej zvukovej kulise tabletu Google Pixel sa totiž významne podieľajú hneď štyri kvalitné reproduktory. Pri sledovaní videa alebo počúvaní hudby sa tak môžete tešiť na vynikajúcu reprodukciu detailov, hĺbky, ale aj na realistické zvuky pri hraní nových hier.

10,95-palcový tablet v dizajnovom vyhotovení

10,95-palcový tablet Google Pixel sa dodáva hneď v troch farebných vyhotoveniach vrátane dokovacej stanice s nabíjačkou a reproduktorom. Vďaka tomu sa stane jasným stredobodom zábavy vo vašej domácnosti. Samozrejmosťou je podpora tzv. Hub módu, kedy sa na tablete Google Pixel môžu zobrazovať vybrané fotografie alebo widgety na rýchle ovládanie kompatibilných prvkov inteligentnej domácnosti.

Google Pixel Tablet poháňa čip Google Tensor G2

Ďalším očakávaným prvkom nového zariadenia Google Pixel Tablet je procesor. Google totiž vyvinul druhú generáciu svojho vlastného čipsetu s označením Google Tensor G2. Osem jadier je postavených na 5nm architektúre a dočkáme sa až 60 % nárastu výkonu oproti Pixelu 6, čo je obrovský posun. Nechýba ani TPU (Tensor Processing Unit) na strojové učenie a bezpečnostný koprocesor Titan M2. A vďaka skvelej optimalizácii na operačný systém Android je rýchlosť zariadenia Google Pixel Tablet skutočne znamenitá. 

Vždy najnovší a bezpečný systém Android

Operačným systémom tabletu Google Pixel je pochopiteľne Android vo svojej najnovšej verzii s firemnou nadstavbou Pixel UI. Tá je v aktuálnej verzii postavená na vysokej prispôsobiteľnosti, ktorú Google nazýva Material You. Možno si tak napr. plne prispôsobiť farebnosť prostredia. Novému tabletu Google ponúka aj nadštandardných 5 rokov aktualizácií zabezpečenia a ako bonus pridáva exkluzívnu možnosť offline prekladu medzi jazykmi, a to v reálnom čase.

Google Pixel Tablet 10,95" má vstavaný Chromecast

Pretože Google Pixel Tablet 10,95" je navrhnutý ako multimediálne centrum inteligentnej domácnosti, tak má aj vstavaný Chromecast. Vďaka tomu môžete na pár kliknutí odoslať video na veľkú obrazovku Smart TV.

Google VPN

Spoločnosť Google sa zameriava na bezpečnosť, ochranu používateľských dát a súkromia. Preto bude možné pri Google Pixel Tablet využiť služby VPN ako súčasť balíčka Google One. Keď si zapnete VPN, budú sa všetky vaše online dáta prenášať silne šifrovaným tunelom. Tento tunel siete VPN prevádzkuje Google na zabezpečených serveroch po celom svete.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Displej

Uhlopriečka displeja 10,95 " (27,81 cm)
Rozlíšenie QHD 2560 × 1600

Úložisko

Kapacita úložiska 128 GB
Max. veľkosť pamäťovej karty 0 GB (0 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Gyroskop, Svetelný senzor

Fotoaparát

Svetelnosť predného fotoaparátu f/2
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 1080p (Full HD) 30fps

Výdrž a výkon

Model procesora Google Tensor G2
Grafický čip ARM G710 MP7

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 13

Konštrukcia a farba

Výška 169 mm (16,9 cm)
Šírka 258 mm (25,8 cm)
Hĺbka 8,1 mm (0,81 cm)
Hmotnosť 493 g (0,49 kg)
Farba Sivá

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjačka (adaptér s káblom), Nabíjací stojan

Značka/modely

Značka tabletu Google
Model tabletu Pixel Tablet
Kód:  GOOG002b2
Produktové číslo:  GOOG002b2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16