Obnoviť stránku

Google Nexus 7 16GB black by ASUS (2012)

4,4 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Google Nexus 7 16GB black by ASUS (2012)

Tablet Nexus 7 pevne zväzuje najpopulárnejšieho vývojárov operačného systému pre mobilnú platformu s najpredávanejším výrobcom ním opatrených tabletov. Teraz si tak na prémiovom hardvéru od spoločnosti Asus môžete dopriať "čistý" a maximálne inovatívny operačný systém Android Jelly Bean. Tento tablet s mimoriadne štíhlym profilom a nízkou hmotnosťou dosahuje takmer desaťhodinové výdrže na jedno nabitie! A je to práve dokonalé spojenie najnovšieho softvéru a špičkového hardvéru, čo robí tabliet Nexus 7 výnimočným.
Procesor NVIDIA Tegra 3 obsahuje štyri vysoko výkonná výpočtová jadra a navyše jedno ďalšie, ktoré sa stará o úsporu batérie. Jeho premenlivá architektúra vám umožní využívať maximálny výkon, práve keď je potrebný. Každé jadro je navyše nezávisle a automaticky aktivované aj deaktivované v závislosti na zaťažení. Samostatné jadro pre úsporu batérie potom obsluhuje nenáročné úlohy, napríklad keď je tabliet v úspornom režime, alebo na ňom prehrávate hudbu. Precízne vyladenie celého systému v kombinácii s 12jádrovou grafickú jednotkou potom zaisťuje dokonale plynulé hranie aj prehrávanie videa v rozlíšení Full HD 1080p. Zárukou bezproblémového hranie je tiež až o 30% vyšší grafický výkon, než ponúkal model s procesorom Tegra 2.
Najmodernejšia zobrazovacia technológia IPS ponúka takmer neobmedzené pozorovacie uhly, A to bez nežiaduce farebné degradácie. Vysoká úroveň maximálneho jasu realizovaná pomocou technológia Asus TruVivid navyše robí sledovanie komfortné aj vonku pri bežnom slnečnom svite, rovnako ako vo vnútornom prostredí. Samozrejmosťou je dokonale verné zobrazenie fotografií, takmer ako na vytlačenom papieri. Všetko v ideálnom tabletovom pomere strán 16:10, a naozaj jemnom rozlíšenie 1280 x 800 bodov, Vďaka ktorému len ťažko zachytíte jednotlivý obrazový bod. Nechýbajú intuitívne ovládanie až 10 dotykmi, odolné krycie sklo Corning Fit Glass, a textúrovaný povrch, Ktorý zabraňuje vykĺznutiu tabletu z ruky. Vďaka tejto skvelej výbave splnia Nexus 7 všetky požiadavky nielen často cestujúcich užívateľov.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 7 " (17,78 cm)
Rozlíšenie HD 1280 × 800

Úložisko

Kapacita úložiska 16 GB

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS

Konektory a senzory

Konektory tabletu micro USB 2.0, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack), Dokovací konektor
Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora NVIDIA Tegra 3
Grafický čip NVIDIA Tegra 3

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean

Konštrukcia a farba

Výška 198,5 mm (19,85 cm)
Šírka 120 mm (12 cm)
Hĺbka 10,5 mm (1,05 cm)
Hmotnosť 340 g (0,34 kg)
Farba Čierna
Kód:  PG007b2a
Produktové číslo:  ASUS-1b16
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09