Obnoviť stránku

Gogen eReader 1

4,2 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen eReader 1

Elektronická kniha patrí medzi prístroje určené na čítanie elektronických textov a kníh. Jedná sa o malý, ľahký a ľahko prenosný prístroj, vďaka ktorému so sebou môžete mať vždy niekoľko desiatok až stoviek kníh, elektronických časopisov a ďalších textov. Vďaka displeju, založenému na technológii elektronického atramentu E-Ink naviac neunavuje oči ani po dlhšej dobe čítania. Ďalšími výhodami použitej technológie sú veľmi nízka spotreba a perfektnú čitateľnosť displeja takmer za všetkých svetelných podmienok. Displej však nie je podsvietený, nehodí sa teda pre čítanie v tme a šere.
Prístroj obsahuje 4 GB vstavanej pamäte a pre rozšírenie až o ďalších 32 GB možno využiť pamäťové karty Micro SDHC. Samozrejmosťou je celý rad podporovaných formátov vrátane DJVU, EPUB, PDF a niekoľkých ďalších. V prípade potreby dokáže čítačka tiež zobraziť obrázky. Úctyhodná je aj výdrž. Silná 1500mAh batéria zaisťuje, že sa vám prístroj tak rýchlo nevybije. Na jedno nabitie zobrazí až 8000 strán.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)
Rozlíšenie HD 800 × 600

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, EPUB, FB2, HTML, TXT

Pamäť

Komunikácia a porty

Konektory Micro USB

Konštrukcia

Farba Čierna
Šírka 118,2 mm (11,82 cm)
Výška 168,3 mm (16,83 cm)
Hĺbka 9,2 mm (0,92 cm)
Hmotnosť 195 g
Kód:  WEG005j
Produktové číslo:  GOGEREADER1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04