Obnoviť stránku

GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice

3,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

GoClever Orion 101 bílý + BT klávesnice

Tablet GoClever Orion 101 je prekvapivo výkonné a univerzálne vybavené zariadenie. Užívajte si v ňom všetky výhody operačného systému Google Android 4.1. Získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktoré vám uľahčia život a spríjemní nudné chvíľky. Pripojenie k službe Google Play a následné sťahovanie je vďaka zabudovanej WiFi hračkou. S externé bluetooth klávesnicou poslúži nielen pre internetové surfovanie, ale aj pre serióznu prácu s dokumentmi všetkého druhu. Klávesnica poslúži aj ako stojan. Tablet vyzdvihne do horizontálnej polohy, čo oceníte nielen pri písaní, ale aj pre komfortné prezeranie fotografií a videí.
4jádrový procesor a 2 GB operačnej pamäte sú ideálne pre multitasking aj pre aplikácie náročné na systémové prostriedky. Medzi ne sa určite počítajú aj hry s grafikou, už by ste na mobilnom zariadení vôbec nečakali. Osemjadrový grafický procesor PowerVR SG544MP2 si poradí s plynulým zobrazením iv tých najnáročnejších hrách. Aby bol zážitok naozaj kompletná, má displej vyrobený technológiou IPS. Pri prezeraní fotografií alebo sledovanie filmo vbudete unesení nádherne živými farbami a vysokým kontrastom, Kedy čierna je naozaj čierna. Užívanie na slniečku už nie je tabu, pretože čitateľnosť displeja dosahuje úžasných kvalít. Rovnako tak široké pozorovacie uhly dovolí podeliť sa s ostatnými, či už pozerajú z akéhokoľvek uhla.
S Mini HDMI konektorom prenesiete obraz a zvuk aj na vašej televízii. Lákavé je aj množstvo potenciálne dostupnej pamäte. Zahŕňa zabudovaných 16 GB, Samozrejme slot pre Micro SDHC karty a Micro USB s funkciou OTG, Takže s pribalenou redukciou pripojíte aj flashdisky a iné periférie vrátane 3G modemu. S webkamerou zostanete v kontakte s priateľmi, alebo sa s nimi podelíte o novinky na sociálnych sieťach. K fotenie poslúži zadná kamera s vysokým rozlíšením.

Parametre a špecifikácia

Displej

Rozlíšenie HD 1280 × 800

Úložisko

Kapacita úložiska 16 GB
Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB (32 768 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth

Konektory a senzory

Konektory tabletu micro USB 2.0, micro HDMI, miniHDMI, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Gyroskop

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora ARM Cortex A7
Grafický čip PowerVR SGX 544

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean

Konštrukcia a farba

Výška 176 mm (17,6 cm)
Šírka 267 mm (26,7 cm)
Hĺbka 10 mm (1 cm)
Hmotnosť 600 g (0,6 kg)
Farba Čierna
Kód:  PP692f1b
Produktové číslo:  TAB A1042

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19