Obnoviť stránku

GIGABYTE Z97P-D3

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z97P-D3

Spoločnosť GIGABYTE je právom považovaná za inovatívneho a spoľahlivého výrobcu v oblasti počítačových komponentov. Uvedenie čipových sád Intel nového deviatkového radu a na nich založených základných doskách pre platformu LGA 1150,  patrí medzi očakávané momenty tohto roka. Prináša totiž podporu nielen pre existujúce procesory Haswell, inovované Haswell Refresh, ale hlavne pre úplne novú generáciu Broadwell. Žiarivú budúcnosť s najvýkonnejšími procesormi máte teda zaručenú.
Cenovo dostupná, ale zároveň špičkovo vybavená základná doska s najvyšším čipsetom Intel Z97 obsahuje dve pozície PCI Express 3.0 s možnosťou využitia AMD CrossFire. V závese nasleduje štvorica slotov pre pamäťové moduly až do frekvencie 3000 MHz a hneď šestica konektorov SATA III. Z pohľadu konektivity máte veľmi slušné možnosti, môžete pripojiť 2 zariadenia cez USB 3.0 a ďalšie štyri cez USB 2.0. Ďalšie sú nachystané priamo na základnej doske a je možné ich vyviesť pomocou USB bracketov. Na pripojenie starších zariadení máte k dispozícii aj sériový COM port.
Doska sa pýši štandardom kvality použitých súčiastok pod názvom Ultra Durable. Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu. Samotnú bezpečnosť ďalej zvyšuje UEFI DualBIOS. Centrum aplikácií GIGABYTE App Center v sebe zahŕňa program EasyTune pre jednoduché pretaktovanie aj sledovanie teplotných parametrov. Nechýba ani Cloud Station, ktorý jednoducho prepojí váš počítač s chytrými telefónmi a tabletmi.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Z97

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý COM, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný LPT konektor, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AG157v
Produktové číslo:  GA-Z97P-D3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16