Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIGABYTE Z390 M

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z390 M

Základná doska GIGABYTE Z390 M zvládne procesory Intel Coffee Lake

Nové procesory Intel Coffee Lake majú ambíciu úplne opanovat desktopovú platformu. S tým sa spája nutná investícia do základnej dosky, v ktorej výbave bude prepracovaná pätica 1151 a hlavne čipová sada Intel Z390. Jej benefitom je garantovaná podpora pre už spomínané procesory Intel Coffee Lake novej 9. generácie. Micro ATX doska GIGABYTE Z390 M je vybavená aj zvukovou kartou podporujúcou 7.1-kanálový zvuk.

Napájení

Posilnené napájanie

Aby doska zvládla obslúžiť aj tie najvýkonnejšie procesory, tak má výrazne vylepšené 10+2fázové digitálne napájanie. Vďaka tomu vytiahnete z 8-jadrových CPU úplné maximum výkonu.

SSD

Dva rýchle sloty M.2

V modernom počítači sa pre operačný systém využíva výhradne konektor M.2 s rozhraním NVMe PCIe. Táto základná doska však má aj druhý M.2 konektor, ktorý však podporuje len prenosový režim SATA.

Optane

Podpora pre Intel Optane

Intel Optane podporuje výkon úložiska tým, že pôsobí ako vyrovnávacia pamäť, ktorá prináša výrazné zvýšenie rýchlosti oproti tradičným mechanickým diskom.

GbE LAN

GbE LAN s nízkou latenciou

Sieťová karta od spoločnosti Intel využíva pokročilú technológiu cFosSpeed zlepšujúcu reakcie v preplnených LAN sieťach a umožňuje lepšiu optimalizáciu výkonu siete pre konkrétne aplikácie.

Smart Fan 5

Dohľad nad chladením

Ideálne teplotné podmienky sú predpoklad pre bezchybnú prevádzku vášho PC. Vďaka technológii Smart Fan 5 získate kompletný dohľad nad niekoľkými senzormi vrátane podrobného nastavenia pre správanie ventilátorov.

GIGABYTE Z390 M

Kľúčové vlastnosti základná doska GIGABYTE Z390 M

  • Podpora procesorov Intel Coffee Lake
  • Obsahuje všetky moderné porty vrátane M.2 alebo USB-C
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet v režime AMD CrossFire
  • 12-fázové digitálne napájanie
  • Aplikácia Smart Fan 5 spolupracuje s navýšeným počtom teplotných senzorov

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z390

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AGZ390a12
Produktové číslo:  Z390 M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09