Obnoviť stránku

GIGABYTE Z390 AORUS XTREME WATERFORCE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z390 AORUS XTREME WATERFORCE

Spoločnosť Gigabyte prináša na trh novinku v podobe základnej dosky, ktorá spĺňa tie najnáročnejšie požiadavky a je teda určená pre tie najvýkonnejšie herné a pracovné stanice. Už názov AORUS XTREME „WATERFORCE“ napovedá, že hlavnou dominantou tejto dosky je integrované vodné chladenie, ktoré sa postará o precízny odvod tepla zo všetkých dôležitých komponentov. Srdcom je čipset Intel Z390 a samozrejmosťou je podpora tých najmodernejších procesorov 8. a 9. generácie. Už aj tak perfektné vizuálne vyhotovenie dopĺňa RGB osvetea.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE AORUS XTREME WATERFORCE

  • Základná doska pre výkonné herné počítače s procesormi Intel
  • Veľmi rýchla operačná pamäť DDR4 s kapacitou až 64 GB
  • Fyzicky veľký formát typu E-ATX
  • Prepracovaný dizajn, vodné chladenie a nastaviteľné RGB osvetlenie
  • Široká škála najmodernejších konektorov nae pripojenie periférií
  • 7.1-kanálová zvuková karta Realtek ALC1220-VB kodek
  • Bezdrôtové pripojenie k internetu vďaka WiFi modulu
  • Podpora zapojenie viacerých kariet NVIDIA a AMD
  • Thunderbolt 3

Našlapaná E-ATX doska AORUS s veľkým potenciálom

Základná doska AORUS XTREME WATERFORCE vo formáte E-ATX podporuje najmodernejšie procesory 9. generácie od Intelu a na spoluprácu s ním sú tu pripravené hneď 4 sloty na rýchlu operačnú pamäť DDR4 pracujúcu na frekvencii až 4 400 MHz. Celková kapacita pamäte je až 64 GB! Všetky sloty na pamäť a sloty na grafické karty sú dodatočne spevnené, aby nedošlo pri inštalácii k poškodeniu. 

XTREME WATERFORCE ponúka široké možnosti pripojenia rôznych periférií a komponentov. Okrem trojice PCIe ×16 slotov na grafické karty sú tu pripravené aj porty M.2 na rýchle SSD disky. Samozrejmosťou je plná podpora technológií zapojenia viacerých grafických kariet NVIDIA Quad-GPU SLI či AMD Quad-GPU CrossFire. Na svoje si prídu aj nadšenci a milovníci „Overclockingu“, pretože súčasťou dosky je aj špeciálny panel s tlačidlami a prepínačmi, čo uľahčuje pretaktovanie stroja pokojne aj za chodu.         

Audio a bezdrôtová sieť

EXTREME WATERFORCE je vybavená 7.1-kanálovou zvukovou kartou, ktorá je určená pre audiofilov. Špičkové kondenzátory a prvotriedne použité súčiastky poskytnú neskutočne dynamický zvuk, maximálnu kvalitu sterea či možnosť prehrávania DSD hudby. Kondenzátory WIMA zase poslúžia na spätnoväzbové spracovanie signálov, ktoré dodávajú krištáľový a vyvážený zvuk.

Čo sa týka pripojenia k internetu, môžete očakávať len to najlepšie. AORUS je totiž vybavený špičkovým ethernetovým radičom novej generácie AQUANTIA AQC107, ktorý podporuje sieťové pripojenie 10 GbE, čo je až 10× rýchlejšie ako najčastejšie používaný 1 GbE. Nechcete ťahať káble? Nevadí! Na doske je totiž integrovaný modul Intel 802.11ac Wave2 CNVi WiFi + Bluetooth 5. Bezproblémové hranie hier a plynulé streamovanie videa bude s rýchlosťou až 1,73 Gb/s hračkou.  

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z390

Formát a funkcie

Formát základnej dosky eATX (Extended ATX)
Základné funkcie Bluetooth, M.2, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek® ALC1220

Konektory

Externý RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 10Gbps
Interný M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
M.2 sloty

Rad

Rad Gigabyte Aorus
Kód:  AGZ390b2
Produktové číslo:  Z390 AORUS XTREME WATERFORCE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17