Obnoviť stránku

GIGABYTE Z370M-D3H

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z370M-D3H

Pokiaľ zháňate základnú dosku na každú príležitosť, určite by ste nemali minúť GIGABYTE Z370M D3H. Táto základná doska vám ponúkne všetko, čo od kvalitného produktu tohto typu očakávate. Od kvalitnej zvukovej karty až po podporu najmodernejších komponentov. Doska je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči vonkajším vplyvom. Vďaka konektoru na prídavné LED pásiky môžete zo svojho počítača urobiť nevtieravý dizajnový doplnok. So základnou doskou Gigabyte bude váš počítač a komponenty v úplnom bezpečí. S technológiou GIGABYTE DualBIOS máte k dispozícii záložný Bios pre prípad, že by hlavný zlyhal napríklad z dôvodu vírusového útoku.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE Z370M D3H

  • Na základnej doske Gigabyte je integrovaná kvalitná zvuková karta
  • Disponuje najnovšími zbernicami a konektormi
  • Veľa aplikácií, vďaka ktorým si všetko jednoducho nastavíte
  • Základná doska ponúka kvalitný a intuitívny chladiaci systém
  • Podpora farebných LED prúžkov
  • Duálny Bios na zaistenie bezpečia vášho počítača

Zapojte najmodernejšie komponenty

Základná doska je pripravená na poskytnutie maximálneho výkonu pre váš stroj. Vďaka moderným M.2 zberniciam dosiahnete niekoľkonásobne väčšiu priepustnosť než v prípade klasických SATA 3. Svoj výkon môžete maximalizovať aj vďaka podpore Intel Optane. Moderný konektor USB Type-C umožňuje dosiahnutie najrýchlejšieho prenosu dát medzi počítačom a pripojeným zariadením. Samozrejmosťou je možnosť duálneho zapojenia grafických kariet a podpora pamätí DDR4 XMP, ktoré dosahujú frekvencie až 4 000 Mhz.

Moderný Bios a podporné aplikácie

Základná doska Z370M D3H disponuje novým Biosom, v ktorom si pohodlne nastavíte všetko, na čo si spomeniete. Vďaka GIGABYTE APP Center môžete veľmi intuitívne nainštalovať a spravovať aplikácie, ktoré budú spolupracovať s vašou doskou a dosiahnete tak ešte presnejšie nastavenie. Aplikácia EasyTune umožňuje jednoducho a intuitívne pretaktovať systém aj úplným laikom.

Kvalitné chladenie je základ

Základné dosky Gigabyte ponúkajú špeciálnu chladiacu technológiu Smat Fan 5. Vďaka tejto funkcii máte možnosť intuitívne nastaviť chladenie presne podľa vašich potrieb. Vďaka šiestim teplotným senzorom jednoducho nastavíte správanie jednotlivých chladiacich zariadení v závislosti od teploty a dosiahnete tak požadovaný výkon. Na doske sa nachádzajú hybridné konektory, do ktorých je možné zapojiť takmer akékoľvek chladiace zariadenie.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z370

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID, DUAL BIOS
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Gigabyte Ultra Durable
Kód:  AGZ370a1
Produktové číslo:  Z370M D3H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14