Obnoviť stránku

GIGABYTE Z270N-WIFI

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z270N-WIFI

Chcete si zostaviť spoľahlivú počítačovú zostavu, ktorá bez problémov zvládne všetky vaše požiadavky na prácu i zábavu? Potom potrebujete základný stavebný kameň v podobe kvalitnej základnej dosky. Základná doska GIGABYTE Z270N-WIFI, je určená predovšetkým tým, ktorí nemajú potrebu ju neustále rozširovať o nové komponenty.S čipsetom Z270 je doska formátuMini-ITX pripravená na osadenie procesormi Intel najnovšej generácie Kaby Lake, čím poskytne spoľahlivý základ výkonnému a rýchlemu počítaču. Rýchlosti doske dodáva možnosť pripojenia až dvoch operačných pamätí novej generácie DDR4 SDRAM, rovnako ako pripojenie ultrarýchlych SSD diskov.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora procesorov Intel Kaby Lake
  • Moderný konektor M.2 pre extra rýchlosť SSD až 32 GB/s
  • Symetrický konektor USB typu C
  • USB 3.1 pre rýchly prenos dát z externých úložísk
  • Duálny gigabitový LAN firmy Intel
  • WiFi modul s podporou štandardu 802.11ac v pásme 5 GHz a rýchlosťou až 867 Mb/s
  • Preverený zvukový procesor ALC1220 s až 7.1 kanálovým výstupom
  • Pripojenie HD zobrazovacích zariadení prostredníctvom HDMI a DVI-D

Surfujte na sieti rýchlosťou blesku

Pre rýchle pripojenie k internetu poslúži duálny gigabitový LAN firmy Intel. Ten vám v spolupráci s manažérom cFosSpeed poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky, aby ste zlepšili svoje internetové pripojenie. Ak sa nechcete obmedzovať káble, tešte sa na prítomnosť WiFi modulu. Táto sieťová karta sa okrem podpory pásma2,4 GHz pýši aj podporou Wi-Fi štandardu 802.11ac v pásme 5 GHz, čím vám poskytne prenosovú rýchlosť až neuveriteľných 867 Mb/s. Vedľa toho nechýba na doske ani modul pre Bluetooth 4.2.

 

 

M.2 slot na palube

Každý to poznáme. Siahodlhé načítanie operačného systému a spúšťanie aplikácií z klasického pevného disku. Tomu urobili prietrž bleskurýchle SSD disky. Tie teraz môžete pripojiť aj k tejto základnej doske pomocou M.2 slotu, ktorý sa pýši prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s. Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk,máte k dispozícii okrem USB 2.0 tiež niekoľkonásobne rýchlejší USB 3.1 spolu s portom budúcnosti USB typu C. 

 

 

Zážitok z multimédií

Na základnej doske taktiež nájdete preverený zvukový procesor ALC1220 s až 7.1 kanálovým výstupom. Vychutnáte si tak najvyššiu zvukovú kvalitu a realistické priestorové efekty ako pri hraní hier, tak aj pri počúvaní hudby či prehrávanie filmov. Svoje obrazové médiá si užívajte v najvyššom možnom obrazovom rozlíšení, kde vám neunikne jediný detail. To umožňuje pripojenie HD zobrazovacích zariadení prostredníctvom troch výstupov - 2× HDMI a DVI-D. 

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z270

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG158b6o
Produktové číslo:  GA-Z270N-WIFI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07