Obnoviť stránku

GIGABYTE x99-UD4

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE x99-UD4

Už netrpezlivo očakávate nové procesory Intel Haswell-E? Osemjadrá prekypujúce extrémnym výkonom však vyžadujú aj špeciálne upravený podvozok, v ktorom sa im dostane naprostého prevádzkového komfortu. Čipová sada Intel x99 exceluje vo všetkých smeroch a prináša ctižiadostivým užívateľom veľa vylepšených technológií. Stredobodom celej dosky, je samozrejme pätice LGA2011-3. Okolo nej sa nachádzajú ďalšie neprehliadnuteľné kúsky - hneď osem portov pre zapojenie dlho očakávaných pamätí typu DDR4.

Základovka do nadupaného stroja


Geniálny návrh dosky sa prejaví pri maximálnom zaťažení. Okrem výkonného procesora môžete totiž použiť aj štvoricu grafických kariet. Na chladenie všetkých komponentov si GIGABYTE dal záležať, hlavné pasívy sú prepletené hrubými heatpipe. Ľahko zostavíte aj poriadne diskové polia. K dispozícii máte hneď desiatku SATA III portov a ďalej po jednom od SATA Express aj M.2.
Po zvukovej stránke budete ihneď chrochtať blahom. Výrobca si nachystal osvedčené riešenie v podobe kodeku Realtek ALC1150, ktorý vám ponúkne plných 7.1 kanálov, zabudovaný zosilňovač a odstup signálu od šumu 115 dB (DAC) a 104 dB (ADC). Hračičky výrazne nadchne programovateľné LED osvetlenie v priestore zadných konektorov.


Medzi dodávaným softvérom, nájdete napríklad Gigabyte App Center, čo je rozhranie, ktoré vám umožní ovládať všetky možnosti základnej dosky. S utilitou EasyTune ľahko pretaktujete procesor aj pamäť. Aplikácia Cloud Station zasa umožní zdieľanie dát a ovládanie vášho PC prostredníctvom mobilného telefónu alebo tabletu odkiaľkoľvek.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2011
Čipset Intel X99

Formát a funkcie

Formát základnej dosky eATX (Extended ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III 10×
Kód:  AG158b
Produktové číslo:  GA-X99-UD4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06