Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIGABYTE X570 AORUS ULTRA

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE X570 AORUS ULTRA

Základná doska GIGABYTE X570 AORUS ULTRA formátu ATX je určená najnáročnejším používateľom a skúseným overclockerom, ktorí majú ambície vyladiť svoje PC k maximálnemu možnému výkonu. S touto základnou doskou sa rozhodne na uzde držať nemusíte. Ak usilujete o najvyššiu snímkovú frekvenciu bez kompromisov v rozlíšení obrazu, je potrebné využiť multigrafickú konfiguráciu. Zapojte preto ďalšie GPU v režime NVIDIA SLI alebo AMD CrossFire a vychutnajte si svoj herný zážitok na maximum. Masívny výkon tejto dosky nakoniec podporíte zapojením až 4 operačných pamätí DDR4 s maximálnou OC frekvenciou až 4 400 MHz.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE X570 AORUS ULTRA

  • Stvorená pre procesory AMD RYZEN 2. a 3. generácie
  • Obsahuje všetky moderné porty vrátane M.2 alebo USB 3.2 Gen2 Type-C
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet v režime NVIDIA SLI alebo AMD CrossFire
  • Intel Gigabit LAN vám v spolupráci s aplikáciou na optimalizáciu pripojenia zaistí stabilné online bitky
  • Dvojpásmový WiFi modul štandardu 802.11ax
  • Najnovší audio kodek ALC 1220 pre špičkový herný zvuk
  • Aplikácia Smart Fan 5 spolupracuje s navýšeným počtom teplotných senzorov
  • Kvalitné spracovanie odolné proti korózii aj prepätiu
  • Jedinečne dravý vzhľad s osvetlením RGB Fusion

S doskou GIGABYTE X570 AORUS ULTRA beží prenos dát rýchlosťou blesku

Pre dátové úložiská sú na palube tejto hernej mašiny pripravené porty SATA III s rýchlosťou 6 GB/s. Ďalej na doske nájdete konektory M.2, ktoré sú ideálnym riešením na pripojenie ultrarýchlych SSD diskov. Prítomnosť portov USB 3.2 zaistí až dvakrát rýchlejší prenos dát z externých zariadení oproti predchádzajúcej generácii a tiež poskytuje spätnú kompatibilitu s USB 2.0 a 3.0. Nechýba ani konektor typu USB-C s extrémnou rýchlosťou prenosu dát.

RGB osvetlenia ako povinná výbava

Intel Gigabit LAN vám v spolupráci s aplikáciou cFosSpeed poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky na zlepšenie internetového pripojenia počas hrania. K tomu všetkému sa na doske našlo miesto aj pre najnovší audio kodek Realtek ALC1220-VB, ktorý váš herný zážitok posunie na nevídanú úroveň. Vzhľad základnej dosky prispôsobíte svojmu individuálnemu štýlu za pomoci plne konfigurovateľného RGB osvetlenia, vďaka ktorému sa bude úplne dokonale vynímať hlavne v skriniach s priehľadnou bočnicou.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220-VB

Konektory

Externý HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Gigabyte Aorus
Kód:  AGX570A5
Produktové číslo:  X570 AORUS ULTRA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16