Obnoviť stránku

GIGABYTE X299 UD4

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE X299 UD4

Základná doska GIGABYTE X299 UD4 s čipovou sadou Intel X299 je určená pre náročných používateľov a hráčov vyžadujúcich vysoký výkon i mimoriadnu spoľahlivosť. Základné dosky série Ultra Durable 4 majú nadštandardné funkcie, prvotriedne spracovanie a najkvalitnejšie súčiastky Ultra Durable zaručujúce špičkový výkon, kvalitu a stabilitu.

Kľúčové vlastnosti dosky GIGABYTE X299 UD4

  • Špičkový čipset Intel X299
  • Podpora najnovších procesorov Core i9 Skylake-X
  • Použitie najkvalitnejších súčiastok Ultra Durable
  • Podpora SSD pamätí Intel Optane
  • Dva M.2 konektory s prenosovou rýchlosťou až 32 GB/s
  • Kvalitná integrovaná zvuková karta so slúchadlovým zosilňovačom
  • Čip Turbo B-Clock umožní pretaktovanie v rozmedzí 90 MHz až 500 MHz
  • Konfigurovateľné osvetlenie RGB Fusion
  • Podpora vodného chladenia + 6 teplotných senzorov

High-end čipset Intel X299

Doska GIGABYTE X299 UD4 je postavená na najnovšom vrcholnom čipsete Intel X299, ktorý je určený pre procesory radu Skylake-X a Kaby Lake-X. Medzi ne sa radí extrémne výkonný CPU Intel Core i9-7900X s desiatimi jadrami a počítané je aj s neuveriteľným 18 jadrovým čipom. Pre moduly RAM DDR4 je tu prichystané celkom 8 slotov Quad channel s maximálnou frekvenciou 2400 MHz alebo 4333 MHz pri pretaktovaní.

Spoľahlivá doska vhodná pre taktovania

Pre vylepšené taktovania CPU je doska vybavená čipom pre tuning počítača Turbo B-Clock. Ten zaistí možnosť nastaviť frekvenciu Base Clock (BCLK) v rozsahu 90 MHz až 500 MHz. S touto základnou doskou sa rozhodne na uzde držať nemusíte. Ak usilujete o najvyššiu snímkovú frekvenciu bez kompromisov v rozlíšení obrazu, je potrebné využiť multigrafickú konfigurácie. Zapojte preto až 3 grafické karty v režime SLI alebo CrossFire a vychutnajte si svoj herný zážitok na maximum.

Prenos dát rýchlosťou blesku

Pre dátové úložisko je na palube tejto hernej základnej doske pripravených 8 SATA III portov. Dvojica konektorov M.2 je ideálnym riešením pre pripojenie ultrarýchlych SSD diskov, Prinášajúcich rýchlosť prenosu dát bleskovými 32 Gb/s. Prítomnosť portov USB 3.1 zaistí až dvakrát rýchlejší prenos dát z externých zariadení ako pri predchádzajúcej generácii a tiež poskytuje spätnú kompatibilitu s USB 2.0 a 3.0.

Brána ku všetkým aplikáciám základnej dosky

Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad GIGABYTE App Center, čo je rozhranie, ktoré vám dovolí ovládať všetky možnosti základnej dosky. S utilitou EasyTune ľahko navýšite výkon počítača a aplikácia Cloud Station zasa umožní zdieľanie dát a ovládanie vášho PC prostredníctvom mobilného telefónu alebo tabletu odkiaľkoľvek.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2066
Čipset Intel X299

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 10×
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG161c2f
Produktové číslo:  X299 UD4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08