Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3

Základná doska GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3 s čipovou sadou Intel X299 je stvorená pre najnáročnejších hráčov počítačových hier a nadšencov, ktorí chcú využiť potenciál svojich komponentov na maximum. Základné dosky série AORUS majú prémiové funkcie, prvotriedne spracovanie a najkvalitnejšie súčiastky Ultra Durable zaručujúce špičkový výkon, kvalitu a stabilitu. Aby sa týmto prvotriednym výrobkom mohli jeho hrdí vlastníci chváliť svojmu okoliu, nezabudol výrobca dosku obdariť jedinečne dravým vzhľadom, ktorý dáva poznať, že ide o naozaj nevídaný kus technológie.

Kľúčové vlastnosti dosky GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3

  • Špičkový čipset Intel X299
  • Podpora najnovších procesorov Core i9 Skylake-X
  • Použitie najkvalitnejších súčiastok Ultra Durable
  • Podpora SSD pamätí Intel Optane
  • Dva M.2 konektory s prenosovou rýchlosťou až 32 GB/s
  • Čip Turbo B-Clock umožní pretaktovanie v rozmedzí 90 MHz až 500 MHz
  • Spevnené PCI sloty
  • Jedinečne dravý vzhľad s osvetlením RGB Fusion
  • Podpora vodného chladenia + 9 teplotných senzorov

High-end čipset Intel X299

Doska GIGABYTE AORUS Gaming 3 je postavená na najnovšom vrcholnom čipsete Intel X299, ktorý je určený pre procesory rady Skylake-X a Kaby Lake-X. Medzi ne sa radí extrémne výkonný CPU Intel Core i9-7900X s desiatimi jadrami a počítané je aj s neuveriteľným 18 jadrovým čipom. Pre moduly RAM DDR4 je tu prichystaných celkom 8 slotov Quad channel s maximálnou frekvenciou 2400 MHz alebo 4333 MHz pri pretaktovaní.

Herná doska vhodná pre taktovanie

Pre vylepšené taktovanie CPU je doska vybavená čipom pre tuning počítača Turbo B-Clock. Ten zaistí možnosť nastaviť frekvenciu Base Clock (BCLK) v rozsahu 90 MHz až 500 MHz. S touto základnou doskou sa rozhodne na uzde držať nemusíte. Ak usilujete o najvyššiu snímkovú frekvenciu bez kompromisov v rozlíšení obrazu, je potrebné využiť multigrafickú konfiguráciu. Zapojte preto až 3 grafické karty v režime SLI alebo CrossFire a vychutnajte si svoj herný zážitok na maximum.

Prenos dát rýchlosťou blesku

Pre dátové úložisko je na palube tejto hernej základnej dosky pripravených 8 SATA III portov. Dvojica konektorov M.2 je ideálnym riešením pre pripojenie ultrarýchlych SSD diskov, prinášajúcich rýchlosť prenosu dát bleskovými 32 Gb/s. Prítomnosť portov USB 3.1 zaistí až dvakrát rýchlejší prenos dát z externých zariadení oproti predchádzajúcej generácii a tiež poskytuje spätnú kompatibilitu s USB 2.0 a 3.0. Nechýba ani konektor typu USB-C s extrémnou rýchlosťou prenosu dát až 10 Gb/s.

Rada AORUS s prémiovou výbavou

Pre kvalitný zvukový zážitok je doska vybavená audio kodekom ALC1220 s odstupom signálu od šumu 120 dB a šikovným slúchadlovým zosilňovačom pre optimálnu dynamiku zvuku.
Vzhľad svojej základnej dosky prispôsobíte svojmu individuálnemu štýlu s pomocou plne konfigurovateľného RGB osvetlenia Fusion, vďaka ktorému bude doska úplne dokonale svietiť vo vašej skrini s priehľadnou bočnicou.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2066
Čipset Intel X299

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Stavový displej, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG161c2d
Produktové číslo:  GA-X299 AORUS Gaming 3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16