Obnoviť stránku

GIGABYTE Q170M-D3H

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Q170M-D3H

Kompaktná základná doska GIGABYTE s čipovou sadou Intel Q170 je pripravená pre stavbu mimoriadne spoľahlivého počítača. Disponuje modernými funkciami, ktoré by každý moderný používateľ mohol potrebovať. Pätica LGA 1151 je pripravená na nové procesory Intel radu Skylake. Nechýba ani podpora rýchlych pamätí typu DDR4 alebo slot pre M.2 SSD disk. Konektory SATA Express sa postarajú o maximálnu prenosovú rýchlosť až 16 Gb/s.

Kľúčové vlastnosti

  • Pätica pre 6. generáciu procesorov Intel
  • Slot pre SSD vo formáte M.2
  • Podpora rýchlych DDR4 pamätí
  • Tri SATA Express konektory
  • Podpora dvoch grafických kariet v režime AMD CrossFire

Solídna výbava

Doska aj napriek svojmu formátu Micro-ITX ponúkne štedrú výbavu. Rozširujúce sloty PCI-E x16 sú pripravené hneď pre dve grafické karty, ktoré možno zapojiť do režimu AMD CrossFire. Herní nadšenci tak získajú oveľa lepší výkon snímkovace frekvencie bez straty vysokého rozlíšenia. Na zadnom paneli sa nachádzajú všetky najpoužívanejšie grafické porty. Môžete si vybrať medzi klasickým VGA (D-Sub), digitálnym DVI-D, obľúbeným HDMI alebo perfektnom DisplayPortom s podporou až 4K rozlíšenie. Aj napriek veľkému počtu grafických portov, možno však zapojiť len tri monitory naraz.

Praktické funkcie

Vysokú kvalitu zvuku zabezpečí integrovaná zvuková karta s tuhými kondenzátormi a redukciou šumu. Pre perfektný zvukový zážitok možno zapojiť až 7.1 kanálovú repro zostavu. O bezproblémové pripojenie do siete sa postará Gigabytový ethernet. Technológia Intel vPro vám pomôže so zabezpečením a jednoduchou správou počítača. Intuitívna aplikácia GIGABYTE APP Center vám poskytne absolútny prehľad o vašom stroji s možnosťou jednoduchého ladenia.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Q170

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AG156n1
Produktové číslo:  GA-Q170M-D3H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04