Obnoviť stránku

GIGABYTE N3050N-D2P

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE N3050N-D2P

Spoločnosť Gigabyte je právom považovaná za inovatívneho a spoľahlivého výrobcu v oblasti počítačových komponentov.Na trh privádza kompaktnú základnú dosku pre nenáročných používateľov, ktorí potrebujú každý deň spoľahlivo pracovať.Vďaka formátu mini ITX sa hodí pre použitie v menších počítačových systémoch. Medzi hlavné prednosti patrí už integrovaný, dostatočne výkonnýdvojjadrový procesor Intel Celeron s frekvenciou až 2,16 GHza energetickou náročnosťou len 6 W.

Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaný dvojjadrový procesor Intel Celeron N3050
  • Dva sloty pre pamäť DDR3
  • PCIe slot pre rozšírenie grafického rozhrania
  • Gigabyte Ultra Durable pre vysokú ochranu
  • Vysoká ochrana LAN a USB 3.0 portov proti elektrostatickému výboju alebo zasiahnutiu bleskom
  • Nová štruktúra vlákien chráni proti vlhkosti

Kompaktná a všestranná

Doska ponúka aj podporu integrovaného grafického čipu s výstupmi HDMI a D-Sub na zadnom paneli. Nechýba ani slot PCI pre vlastnú grafickú kartu. Pre operačnú pamäť DDR3L pracujúcu na frekvencii až 1666 MHz sú k dispozícii dva sloty s podporou režimu Dual-channel, do ktorých možno zasadiť až 16 GB.O zvuk sa stará integrovaná zvuková karta, ktorá využíva špičkové audio kondenzátory značky Nippon Chemicon a prináša bezchybné rozlíšenie zvuku a najrealistickejšiu produkciu.

Vysoká ochrana

Technológia Ultra Durable zaručuje tú najvyššiu ochranu počítača. Používa moderné funkcie a komponenty, ktoré zabezpečujú maximálny výkon, skvelé chladenie a dlhodobú životnosť. Základná doska je vybavená sklenenými vláknami, ktorá zabraňujú skratom spôsobeným vyššou vlhkosťou. Gigabyte používa špeciálne prepäťové obvody, ktoré chránia zariadenie pred výpadkom napájania a prúdových rázov.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Čipset Intel N3050

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Typ pamäte DDR3L
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý COM, HDMI, Jack, LPT , RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, USB 2.0 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AG120d9n
Produktové číslo:  GA-N3050N-D2P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17