Obnoviť stránku

GIGABYTE H97N-WIFI

4,7 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE H97N-WIFI

Spoločnosť GIGABYTE je právom považovaná za inovatívneho a spoľahlivého výrobcu v oblasti počítačových komponentov. Uvedenie čipových súprav Intel novej deviatkového radu a na nich založených základných dosiek pre platformu LGA 1150 patrí medzi očakávané momenty tohto roka. Prináša totiž podporu nielen pre existujúce procesory Haswell, inovované Haswell Refresh, ale hlavne pre úplne novú generáciu Broadwell. Žiarivú budúcnosť s najvýkonnejšími procesormi máte teda zaručenú.
Kompaktný formát mini ITX predurčuje dosku ako základný stavebný kameň malého, ale dostatočne výkonného stroja. Osadený čipset Intel H97 má pod kontrolou 16-linkový slot PCI Express na herné grafickú kartu, v závese nasleduje dvojica slotov na pamäťové moduly až do frekvencie 1600 MHz a hneď šestica konektorov SATA III. Z pohľadu konektivity máte veľmi slušné možnosti, môžete pripojiť hneď 4 zariadenia cez USB 3.0 a ďalšie dve cez USB 2.0. Ďalšie porty sú nachystané priamo na základnej doske a je možné ich vyviesť pomocou USB bracketov.
Doska sa pýši štandardom kvality použitých súčiastok pod názvom Ultra Durable. Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu. Samotnú bezpečnosť ďalej zvyšuje UEFI DualBIOS. Medzi ďalšie prednosti patrí jednoznačne dualbandový Wi-Fi a/b/g/n/ac modul a možnosť pripojenia k bezdrôtovým sieťam bez potreby ďalšieho hardvéru. Podporovaná je tiež technológia Bluetooth pre rýchle prepojenie s vašimi mobilnými zariadeniami. Pre priaznivcov káblov nechýba ani duálna gigabitová LAN.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel H97

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID, DUAL BIOS
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi konektor
Interný COM header, Mini PCI Express x1, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AG165s3l
Produktové číslo:  GA-H97N-WIFI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18