Obnoviť stránku

GIGABYTE H81M-HD3

4,6 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE H81M-HD3

Cenovo výhodná základná doska s novým Socketom 1150 ponúkne svojmu majiteľovi spoľahlivú prevádzku a dobré možnosti ďalšieho rozširovania. Výbava totiž obsahuje všetky moderné technológie - prítomný je PCI Express 2.0 port pre grafické karty, 4 SATA konektory, USB 3.0, podpora pamätí DDR3 a UEFI BIOS. Všetko má plne pod kontrolou čipová sada Intel H81 . Ponúka možnosť osadenia procesora z rodiny Intel Haswell , ktorá v súčasnej dobe patrí k tomu najpokrokovejšiemu v oblasti CPU.
Doska sa pýši štandardom kvality použitých súčiastok pod názvom Ultra Durable 4 Plus . Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií , ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu PC. Či už pred vzdušnou vlhkosťou a mokrom, alebo pred elektrostatickými výbojmi, náhlou stratou energie a vysokými prevádzkovými teplotami. Vďaka tomu budete mať k dispozícii skvele chladené komponenty, efektívnu prevádzku, rekordný výkon a predĺženú životnosť dosky .
Technológia GIGABYTE On/Off Charge umožňuje nabíjanie zariadení typu iPhone, iPad a iPod Touch bez ohľadu na to, či je počítač zapnutý. To umožňujú moderné USB 3.0 porty, ktoré sú špeciálne zapojené a každý má svoju sieťovú poistku , zabraňujúcu zlyhaniu pri prenose dát. Pre pohodlnú správu celej dosky je tu rad utilít, ako napr Gigabyte EasyTune pre jednoduchú správu a monitorovanie osadeného hardvéru, LAN Optimizer , alebo Gigabyte App Center.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel H81

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný Front Panel Audio konektor, LPT konektor, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
PCI
Kód:  AG155p2
Produktové číslo:  GA-H81M-HD3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14