Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIGABYTE GeForce GTX 1660 D5 6G

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GeForce GTX 1660 D5 6G

NVIDIA GTX 1660

Grafické jadro Turing

Revolučná architektúra NVIDIA Turing sa konečne objavuje aj v nižšej cenovej hladine, kam patrí rad grafických kariet GeForce GTX 1660. Svojím poňatím je vhodná pre všetkých hráčov, ktorým stačí Full HD rozlíšenie a nenaháňajú sa za rekordnými hodnotami FPS v najnáročnejších hrách.

Porovnateľný výkon

s GTX 1070

o 15 %

Lepšia efektivita

1 408

CUDA jadier

NVIDIA Turing

Shadery Turing

Shadery Turing dokáže paralelne spúšťať výpočty s pohyblivou desatinnou čiarkou a celých čísel, je vybavená adaptívnou technológiou tieňovania a novou zjednotenou architektúrou pamäte. Tá má navyše dvojnásobnú kapacitu. Vďaka tomu dochádza k citeľnému nárastu výkonu v moderných hrách, ktoré sú optimalizované pre grafickú architektúru NVIDIA Turing.

Shadery Turing

GIGABYTE GeForce GTX 1660 D5 6G

Grafická karta GIGABYTE GeForce GTX 1660 D5 6G je úplnou lahôdkou pre všetkých hráčov, ktorí chcú hrať všetky hry vo Full HD úplne bez obmedzenia.
Systém chladenia má na svedomí veľký hliníkový chladič ofukovaný dvojicou ventilátorov s priemerom 90 mm. Výrobca  označuje chladič ako WINDFORCE 2X. Ventilátory sa točia každý iný smerom, čo znižuje turbulencie a zvyšuje tlak vzduchu. Ak je navyše grafické jadro málo zaťažené, tak sa ventilátory netočia vôbec.

GIGABYTE GeForce GTX 1660 D5 6G

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

NVIDIA

Game Ready

Jedine s certifikovanými ovládačmi priamo od spoločnosti NVIDIA získate plynulý herný zážitok aj maximálnu stabilitu PC. 

NVIDIA

Nahrávajte videá

Zdieľajte svoje akčné zážitky s celou vašou komunitou, ktorá ocení screenshoty alebo videá vytvorené v úplne nekompromisnej kvalite.

NVIDIA

Fotorežim NVDIA Ansel

Výkonný fotorežim v hrách vám umožní vytvárať špičkové fotografie v HDR, vo vysokom rozlíšení alebo dokonca s 360° rozsahom.

NVIDIA

Virtuálna realita

Kombináciou pokročilého vykresľovania virtuálnej reality, technológie ray-tracing v reálnom čase a umelej inteligencie vynášajú grafické karty GeForce GTX virtuálnu realitu na novú úroveň realizmu.

NVIDIA

NVIDIA G-SYNC a HDR

Hrajte úplne plynulo a bez trhania s obnovovacou frekvenciou až 240 Hz. Navyše s HDR. G-SYNC herné monitory nemajú na trhu konkurenciu.

4K

Konečne 4K bez trhania

Jedine s veľkým monitorom a rozlíšením 4K posuniete herné zážitky na najvyššiu možnú úroveň. Zvoľte grafické karty GeForce GTX a užite si obľúbené hry v doposiaľ nevidených detailoch.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 224 mm
Výška 40 mm
Hĺbka 121 mm

Čip

Výrobca čipu NVIDIA GeForce
Modelové označenie GTX 1660
Grafický procesor TU116
Architektúra čipu Turing
Počet stream procesorov 1 408×
Výrobné technológie 12 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR5

Frekvencia

Frekvencia jadra (Boost clock) 1 785 MHz
Frekvencia pamäte 8 002 MHz (8 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b
Počet výstupov obrazu 4
Maximálny počet pripojených monitorov 4

Technológia

Verzia OpenGL 4.6

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový
Počet ventilátorov 2 ×

Spotreba

Podsvietenie

RGB ovládanie Nepodporuje
Kód:  EGG1660a1
Produktové číslo:  GV-N1660D5-6GD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13